به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر آبتین حیدرزاده با بیان اینکه اکنون درآغاز فصل بارش ها قرار داریم و با رویش فراوان قارچ های وحشی در فضاهای جنگلی، بیشه ها و کوه ها مواجه هستیم از مردم میخواهیم تا از مصرف قارچ های وحشی خودداری کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شستن، پختن و کباب کردن را راهکار از بین بردن مسمومیت قارچ ندانست و تصریح کرد: نمی توانیم قارچ های سمی را غیرسمی کنیم، لذا حتما قارچ های استاندارد برای مصرف خریداری شود.
حیدرزاده، دل درد، اسهال، استفراغ، تهوع و بی حالی را از نشانه های مسمویت با قارچ سمی دانست و خاطرنشان کرد: در صورت بروز چنین علائمی به پزشک مراجعه کنید.
نظر شما