شهردار منطقه ۶ تهران از پیگرد و بازداشت مظنونان حادثه پارک لاله خبر داد و گفت: پس از حادثه مرگ یک نوجوان ۱۴ ساله در بر اثر برق‌گرفتگی، ناظر، مدیر و پیمانکارانی که در گذشته و حال، در پارک لاله فعالیت می‌کردند با هماهنگی پلیس و مراجع قضایی بازداشت شدند.

تورج فرهادی شهردار منطقه6

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، تورج فرهادی ضمن تشریح ابعاد حادثه شنبه ‌شب پارک لاله که منجر به مرگ نوجوان ۱۴ ساله شد، ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی بابت بروز این حادثه، اظهار کرد: من به سهم خودم ضمن تسلیت مجدد به این خانواده داغ‌دیده و عذرخواهی از شهروندان تهرانی بابت وقوع این حادثه تلخ از همان لحظات اولیه حادثه با تشکیل کمیته‌ای  پیگیری خود را برای بررسی چرایی این حادثه آغاز کردیم.

فرهادی افزود: ضمن هماهنگی با پلیس و مراجع قضایی، تمامی افرادی که در پارک لاله فعالیت می‌کردند اعم از ناظر و مدیر و پیمانکارانی که در گذشته و حال در پارک کار می‌کردند از صبح یکشنبه مورد پیگرد، احضار و بازداشت قرار گرفتند.

شهردار منطقه ۶ تهران ادامه داد: این موضوع باید تعیین تکلیف شود و گروه فنی، کارشناسان اداره برق و کارشناسان رسمی دادگستری که از طرف مرجع قضایی مشخص شدند بررسی فنی خود را در خصوص تشخیص نهایی علت حادثه آغاز کردند.

وی تصریح کرد: کمیته‌ای که در منطقه تشکیل‌ شده نیز تمام پرونده‌ها و گزارش اقدامات پیمانکارانی را که در این زمینه فعالیت کرده‌اند را احصا و به مراجع قضایی تحویل خواهد داد تا آخرین نظر از مرجع قضایی گرفته‌شده و کسانی که در این زمینه قصور داشتند، شناسایی شوند؛ کوتاهی و قصوری که در نصب اتصالات و کارهایی که برای پایه چراغ‌ها انجام شده، باعث رخ دادن این اتفاق شده است.

فرهادی درباره اثبات تخلف احتمالی در این زمینه گفت: حتماً با کسانی که در این زمینه نقش داشتند برخور قانونی انجام خواهد شد.

وی تأکید کرد: به طور حتم ما همچنین مراجع قضایی از این موضوع نخواهیم گذشت و تلاش می‌شود که دیگر چنین اتفاقاتی تکرار نشود؛ بر همین اساس از روز گذشته به‌طور جدی در تمام پارک‌ها، نظارت‌ها چندین برابر شده تا این قضیه دیگر تکرار نشود و خیال شهروندان در فضای امنی مثل پارک از همه‌ چیز راحت باشد.

فرهادی در پاسخ به این پرسش که چرا پایه چراغ‌ها داخل آب هستند و ممکن است سیم داخل آب لخت و برق ‌گرفتگی ایجاد شود، گفت: اینکه ما بخواهیم کابل برق را از داخل آب و با استفاده از پوشَن مناسب عبور دهیم، اتفاقی است که در تمام دنیا در دستگاه‌های مختلف تفریحی گردشگری صنعتی، دریایی، نظامی و غیرنظامی انجام می‌شود و آب و جریان انتقال برق در کنار هم هستند اما مهم این است که پیمانکار و ناظر مربوطه، دقت نظر کافی را در اجرای این مسئله نداشتند که متأسفانه منجر به بروز این حادثه تلخ شد و در این زمینه هم ‌نظر قطعی را باید کارشناسان امر بدهند اما نکته مهم اینجاست که مسئله عبور کابل از داخل آب با علم امروز قابلیت حل دارد به‌شرط اینکه کارشناسان و کسانی که متخصص اجرای کار هستند در اجرای آن دقت کافی داشته باشند و نظارت دقیقی روی آن انجام‌ شود.

وی گفت: حتماً تلاش می‌شود که این اتفاق بار دیگر برای مردم نیفتد و از همه مردم و این خانواده محترم ضمن عرض تسلیت، عذرخواهی جدی دارم و امیدوارم که این مسئله تکرار نشود.

کد خبر 539602

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • AIG IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
    3 1
    بد نیست سری به گزارشات بازدید ایمنی پارک لاله در طی سال ۹۴ تا۹۶ زده بشود! تمام گزارشات در سامانه HSEشهرداری تهران موجود هست. مزید بر اینکه بعد از مرگ کودک در پارک الغدیر م۴ طرح ایمنی برق کل بوستان های تهران اجرا شد و بسیاری از پارک ها فاقد ایمنی بودند ولی طبق روال که همه چیز فراموش میشود، دوباره کوتاهی شد تا این اتفاق تلخ اینبار در م۶ رخ داد. دلیل بی توجهی مجموعه به توصیه های hse و شوخی گرفتن ناظرین هست.
  • پروین IR ۰۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    7 2
    با پوزش طفل معصوم زنده میشود خدایا بفریاد برس چه مملکتی داریم با یه مشت از خدا بی خبر
  • حسن UA ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    4 2
    این عذر خواهی برا خونوادش بچه میشه دیگه؟
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    5 1
    علاوه بر مجازات سنگین مسولین بی مسوول در اجرای پیمانکاری باید دیه اون طفل معصوم هم پرداخت بشه . و شهردار ومسولین شهرداری منطقه هم براشون تخلف گرفته بشه تا در انتخاب وتایید صلاحیت پیمانکاران دقت لازم را بنمایند . ونطارت بیشتر بهش دقت کنن