وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که سال تحصیلی ۰۰-۹۹ قطعا از ۱۵ شهریور آغاز می‌شود.

محسن حاجی میرزایی

به گزارش همشهری آنلاین، مشروح گفت‌وگوی روزنامه «ایران» با محسن حاجی‌میرزایی را در ادامه می‌خوانید:

  • این روزها یکی از مهمترین دغدغه خانواده‌ها و دانش‌آموزان پشت کنکوری برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها است. همان‌طور که می‌دانید بسیاری از داوطلبان نگران سلامتشان در هنگام برگزاری این آزمون مهم علمی هستند و البته چند باری هم به خاطر شرایط حساس کشور کنکور به تعویق افتاد. آقای وزیر درخواست اصلی داوطلبان این است که آیا مسئولان برگزارکننده می‌توانند به نحو شایسته پروتکل‌های بهداشتی را اجرایی کنند و اینکه آیا با رعایت این پروتکل‌ها می‌توان تضمین داد که سلامت داوطلبان حفظ شود و نکته مهم‌تر اینکه می‌توانیم برگزاری کنکور را به تعویق بیندازیم؟

البته من موافق برگزاری کنکور در زمان خودش بودم. علت این موافقت این است که تعداد زیادی از دانش‌آموزان برای مدت طولانی خودشان را برای کنکور آماده کرده‌اند و هر چقدر این زمان با تأخیر مواجه شود ممکن است فشار بیشتری به داوطلبان به لحاظ روحی و روانی وارد شود. همچنین داوطلبان نمی‌توانند در یک مدت طولانی درس بخوانند. آنها نیاز به استراحت و آرامش دارند. موضوع دیگر این است که ما پیش‌بینی نمی‌کنیم در دو هفته بعد و یک ماه دیگر وضعیت از این روزهایی که در آن قرار داریم بهتر شده باشد. بنابراین باید کنکور برگزار شود. موضوع مهم‌تر رقابت داوطلبان برای رشته‌های خوب دانشگاه است. درست است که ٨٥ درصد از رشته‌محل‌های دانشگاهی ما بدون کنکور است اما برای آن تعداد دانشگاه‌هایی که رقابت برایشان وجود دارد نیازمند برگزاری کنکور هستیم که بتوانیم با یک روشی این رقابت را سازماندهی کنیم. ببینید در اینجا باید تأکید کنم که ما باید زندگی‌کردن با کرونا را یاد بگیریم. من و شما در حال کار کردن هستیم و سعی می‌کنیم پروتکل‌ها را هم رعایت کنیم. جامعه باید یاد بگیرد که از خودش مراقبت کند. ما نمی‌توانیم فارغ از فعالیت، کار و تلاش به انتظار روزی بنشینیم که همه چیز مرتب باشد. مصلحت این است که افراد پروتکل‌ها را رعایت کنند. قطعاً مسئولان وزارت علوم و سازمان سنجش حداکثر تلاششان را می‌کنند که پروتکل‌ها رعایت شود. برگزارکنندگان هر کمکی که از ما بخواهند قطعاً مشارکت و همکاری می‌کنیم. وزارت آموزش و پرورش در ماه گذشته امتحانات نهایی را به صورت حضوری برگزار کرد. خوشبختانه با رعایت پروتکل‌ها این امتحان برگزار شد و مشکلی هم نداشتیم. در کنار این مسائل در اینجا می‌خواهم به‌طور خاص درباره کنکور صحبت کنم. اینکه اصولاً پدیده کنکور چه نوع پدیده‌ای است و آثارش روی نظام آموزشی ما چیست؟ اعتقادم بر این است که کنکور تأثیر مثبتی روی نظام آموزشی ما ندارد و به نوعی اهداف نظام آموزش و پرورش را متأثر و به گروگان می‌گیرد. در پایان ١٢ سال تحصیل دانش‌آموزان یک نظام ارزشیابی گذاشته‌ایم که تنها توانایی‌های محدودی را آزمایش می‌کند یعنی بخش مهمی از توانایی‌های دانش‌آموزان با تست سنجیده می‌شود این در حالی است که ما در طی دوره تحصیل از اهداف دیگری صحبت می‌کنیم که این اهداف ممکن است در کنکور جدی گرفته نشود. ما به دانش‌آموزان در پایان تحصیلاتشان دیپلم می‌دهیم. دیپلم یک مدرک است و افرادی که دیپلم می‌گیرند باید توانایی مشارکت در زندگی اجتماعی را داشته باشند. نباید مسیری را در برابر دانش‌آموزان قرار دهیم که بدست آوردن شغل و یک آینده روشن صرفا با شرکت در کنکور و قبولی در دانشگاه باشد. نباید نظام منزلت اجتماعی و اشتغال را بر پایه مدارک دانشگاهی استوار کنیم. جامعه به نیروی کار و نیروی ماهر نیازمند است. بنابراین باید تلاش کنیم که در دوره آموزشی ظرفیت‌های دانش‌آموزان را توسعه دهیم و در انتهای ١٢ سال در کنار کنکور باید صنعت هم مورد درخواست دانش‌آموز باشد. در این صورت است که کنکور از این جایگاهی که امروز دارد تنزل می‌کند.

  • البته در این باره خیلی از کارشناسان تعلیم و تربیت گفتند که کرونا فرصتی است برای حذف کنکور. آیا شما هم با آنها هم نظرید و اینکه اعلام شد کنکور سراسری دانشگاه‌ها در ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود برخی از داوطلبان گفتند تکلیف ما که در استان‌های جنوبی هستیم چیست؟ آنها گفتند چطور ممکن است در آب و هوای شرجی و گرم ٤ ساعت روی صندلی بنشینیم و امتحان  بدهیم تکلیف این داوطلبان چه می‌شود؟

پدیده کنکور راه حل سریع ندارد. ما باید به تدریج و با افزایش ظرفیت‌های مشاغل دیگر و توسعه مهارت‌های دانش‌آموزان زمینه اشتغال آنها را جز از مسیر دانشگاه فراهم کنیم تا متقاضیان کنکور کاهش پیدا کند. اما درباره پروتکل‌های کنکور مسئولیت برگزاری برعهده وزارت علوم و سازمان سنجش است. وزارت آموزش و پرورش مسئولیتی در برگزاری کنکور ندارد اگر جایی نیاز به کمک باشد حتماً کمک خواهیم کرد. این را بگویم که ورزشگاه‌ها تنها جاهایی نیستند که برای آزمون در نظر گرفته شده‌اند تعداد حوزه‌های امتحانی افزایش پیدا کرده است تا بتوانیم فاصله اجتماعی را رعایت کنیم. روزهای برگزاری آزمون بیشتر شده است به جای اینکه صبح و بعدازظهر باشد فقط صبح‌ها برگزار می‌شود. این اقدام باعث می‌شود که حوزه‌های امتحانی ضدعفونی شوند. فقط ورزشگاه‌ها نیستند در شهرهایی که سالن‌های متعددی وجود دارد و همین طور مدارسی که سالن‌های بزرگی دارند هم به پایگاه‌های برگزاری کنکور تبدیل می‌شوند.

  • موضوع مهم دیگری که این روزها خانواده‌ها با آن مواجه هستند بحث ثبت نام دانش‌آموزان است. برخی از خانواده‌هایی که فرزندانشان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کردند پرونده دانش‌آموزانشان را از این مدارس گرفته‌اند و برای ثبت‌نام به مدارس دولتی بردند دلیل این خانواده‌ها هم این بود که به خاطر شرایط کرونا ممکن است آموزش‌ها مجازی باشد با این حال مدارس دولتی هم اعلام کرده اند ظرفیت لازم برای ثبت‌نام‌ها را ندارند برنامه شما دراین‌باره چیست؟

کلاً سیاست آموزش و پرورش این است که کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کند. در مدارس غیردولتی شاید به دلیل تعداد دانش‌آموزان ما بتوانیم فاصله اجتماعی را رعایت کنیم. بنابراین هر جایی که امکان رعایت فاصله وجود داشته باشد ما به صورت حضوری برگزار می‌کنیم. به مؤسسان مدارس غیردولتی گفتم اگر شرایط تغییر کند باید گزینه‌های پیشنهادی مدارس غیردولتی هم تغییر کند. با این حال اگر کلاس‌ها حضوری بود باید کیفیت به‌گونه‌ای عالی باشد. اگر هم مجازی باشد باید کیفیت به گونه‌ای باشد که خانواده‌ها با آرامش بتوانند در مدارس ثبت‌نام کنند. به خانواده‌های عزیز هم می‌گویم ما در برگزاری سال تحصیلی جدی هستیم. ما نمی‌توانیم منتظر روزهایی باشیم که قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌دانیم شرایط چگونه می‌شود. به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که مراقب سلامت بچه‌هایشان هستیم و تصمیماتی نخواهیم گرفت که این تصمیمات سلامت دانش‌آموزان را به خطر بیندازد. قطعاً با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم‌گیری خواهد شد. ما برای این سال تحصیلی وضعیت‌های متفاوت را پیش‌بینی کردیم البته این برنامه در صورت اجازه ستاد اجرایی خواهد شد و ستاد باید اجازه دهد که ما کلاس‌ها را حضوری یا غیرحضوری برگزار کنیم و اگر اجازه دهد که با تعداد کمتری برگزار کنیم حتماً این کار را خواهیم کرد. یکی از برنامه‌ها این است که دانش‌آموزان را در دو نوبت زوج و فرد به مدرسه بیاوریم و در جاهایی که اصلاً امکان حضور وجود ندارد از برنامه تلویزیونی و بسته‌های خودآموز استفاده می‌کنیم. ما خودمان را متعهد می‌دانیم که آموزش را برای تک‌تک دانش‌آموزان که ثبت نام می‌کنند ارائه دهیم البته رعایت سلامت آنها برای ما مهم است و اجازه نمی‌دهیم که سال تحصیلی دانش‌آموز ما تباه شود. ما آموزش را تعطیل نمی‌کنیم.

  • برنامه شما برای آن دسته از خانواده‌هایی که می‌خواهند فرزندانشان در مدارس دولتی حاضر شوند و مدرسه ظرفیت ندارد چیست؟

ما که نمی‌توانیم افراد را مجبور کنیم در مدارس دولتی یا در مدارس غیردولتی ثبت نام کنند. این انتخاب خانواده‌هاست و ما هم موظفیم که متناسب با مراجعه دانش‌آموزان از آنها استقبال کنیم و این کار انجام می‌شود. اگر در برخی از مناطق با تراکم دانش‌آموز روبه‌رو شویم باید تدابیر دیگری بیندیشیم.

  • از صحبت‌های شما این چنین برداشت می‌شود که سال تحصیلی از ١٥ شهریورماه شروع می‌شود.

بدون شک سال تحصیلی از ١٥ شهریورماه آغاز می‌شود. اما کیفیت تحصیل متناسب با شرایطی است که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام می‌کند. ما وضعیت‌های مختلف را پیش‌بینی کرده ایم و متناسب با آن وضعیت‌ها تدبیر اندیشیده‌ایم.

  • آقای حاجی میرزایی امسال با توجه به وضعیت کرونا و آموزش‌های مجازی مدارس غیردولتی افزایش ١٥ درصدی شهریه‌ها را داشته‌اند خیلی از خانواده‌ها این افزایش را عادلانه نمی‌دانند.

ببینید مدارس غیردولتی یک شورا دارند که در آنجا برای قیمت‌ها تصمیم‌گیری می‌شود. در این شورا هم یک رشدی را متناسب با رشدی که در سایر بخش‌ها اتفاق می‌افتد در نظر می‌گیرند. عمده هزینه‌های مدارس غیردولتی هزینه‌های مربوط به معلم است و این مدارس ترجیحشان این است که آموزش‌ها را با کیفیت لازم ارائه دهند.

  • یکی از مسائل جدی غیرانتفاعی‌ها بحث نظارت بر عملکرد آنهاست. باید قبول کنیم نظارت جدی بر عملکرد آنها نمی‌شود. بسیاری از مدارس غیرانتفاعی پول‌های کلانی را از خانواده‌ها می‌گیرند و در همین بحث نظارت گفته می‌شود چون مدیران بالایی و میانی آموزش و پرورش مدرسه غیرانتفاعی دارند نظارت‌ها جدی نیست.

درباره این موضوع دو کار انجام شده است.گروهی را مأمور کردیم تا مصادیق تعارض منافع در آموزش و پرورش را شناسایی کنند. این کار انجام شد و بر اساس این دستور کسانی که در حوزه‌ای تصمیم‌گیر هستند خودشان نباید ذینفع باشند و هیچ مشارکتی در این حوزه نباید داشته باشند. برای این اقدام دو ماه زمان تعیین کردیم که این دو ماه در چند روز آینده تمام می‌شود. بنده قطعاً مراقبت می‌کنم که هیچ جایگاهی دارای تعارض منافع نباشد. درباره بررسی مدارس غیرانتفاعی و پول‌هایی که گرفته می‌شود شورایی در مدارس غیردولتی با عنوان شورای نظارت بر عملکرد مدارس وجود دارد که این شورا نظارت بر مدارس غیردولتی دارد. ما در همین سال ٧ مدرسه متخلف را شناسایی کردیم و اجازه فعالیت به این مدارس را ندادیم. ما حتی مدارسی را داریم که لغو امتیاز شدند. مدارسی که یک، دو و سه سال خدماتشان را تعلیق کردیم. کاملاً بر نظارت مدارس غیردولتی جدی هستیم.

  • آقای وزیر در روزهایی که مدارس به خاطر کرونا تعطیل شدند شما اپلیکیشن شاد را برای آموزش مجازی به دانش‌آموزان معرفی کردید در همان روزها انتقادهایی به شبکه شاد شد که این شبکه در مناطق محروم کارایی ندارد حالا بعد از گذشت ٥ ماه شما اعلام کردید که سه میلیون دانش‌آموز عضو شبکه شاد نیستند. در سال تحصیلی جدید برای این دانش‌آموزان چه برنامه‌ای دارید تا از چرخه آموزش خارج نشوند؟

ما با وضعیتی مواجه شدیم که یکباره مدارس تعطیل شدند و دانش‌آموزان امکان حضور در مدرسه را نداشتند. در آن شرایط چه باید می‌کردیم؟ هیچ راه حل جامعی وجود نداشت که بتوانیم همه دانش‌آموزان را بدون مشکل تحت آموزش قرار دهیم. اگر دانش‌آموزان می‌توانستند به مدرسه بروند شاد مطرح نمی‌شد. وقتی نمی‌توانند در کلاس حاضر باشند باید با روش‌های دیگر آموزش را ادامه می‌دادیم. در فاصله یک ماه شبکه شاد طراحی شد و بیش از ١٤ میلیون نفر عضو شبکه شدند. این شبکه برای ادامه آموزش یک راه حل بود و البته ٦٥ تا ٧٠ درصد مسأله ما را حل می‌کرد. در اینجا لازم است بگویم که نه در ایران، بلکه در هیچ کشور دیگری راه‌حل یکسانی برای آموزش همگانی مجازی وجود ندارد که کل دانش‌آموزان را با آن بتوانیم پوشش دهیم. ایران هم که یک جغرافیای پهناوری دارد. بیش از ١١٠ هزار مدرسه داریم که در سراسر ایران پراکنده‌اند و هر کدام از این مدارس هم شرایط خاص خودشان را دارند ما از طریق شاد این امکان را فراهم کردیم که ارتباط بین معلمان با دانش‌آموزانشان برقرار شود. برای آن دسته از دانش‌آموزانی که دسترسی ندارند دو اقدام را انجام دادیم اول اینکه تعدادشان را کاهش دهیم. به چه طریق این تعداد کاهش پیدا می‌کند؟ از این طریق که ما در مناطق کم‌جمعیت کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار می‌کنیم. ٣٥ درصد از مدارس ما زیر ٥٠ دانش‌آموز دارند. بنابراین تعداد دانش‌آموزانی که در یک کلاس هستند را می‌توان با رعایت پروتکل‌ها کنار هم قرار داد بنابراین در سال تحصیلی جدید کلاس‌های کم جمعیت را تشکیل می‌دهیم . وقتی کلاس‌ها حضوری باشد عملاً دانش‌آموزان از شبکه شاد بی‌نیاز می شوند. از سوی دیگر با نهادهای حمایتی صحبت کردیم که برای دانش‌آموزان تبلت و یا گوشی تهیه کنند. در برخی از مناطقی که امکان برگزاری حضوری کلاس‌ها وجود ندارد تبلت و گوشی ارائه می‌کنیم. علاوه بر این در مناطقی که اینترنت نباشد ما از طریق تولید بسته‌های آموزشی به صورت خودآموز آموزش را انجام می‌دهیم. از آموزش تلویزیونی کمک می‌گیریم از ١٥ شهریور همه دوره‌های تحصیلی از طریق تلویزیون پخش خواهد شد. به طریق مختلف تلاش می‌کنیم حتی یک دانش‌آموز از آموزش عقب نماند.

  • علی‌رغم تلاش‌هایی که آموزش و پرورش برای تحصیل دانش‌آموزان کرده اما زیرساخت‌های آموزش مجازی در سال تحصیلی گذشته فراهم نبود. امسال آیا مشکل زیرساخت‌ها حل شده است؟

مسأله، زیرساخت‌های فنی شبکه شاد بود که مسئولیتش برعهده ما است و سعی کردیم مشکلات را برطرف کنیم. خب در سال تحصیلی قبل ٤ خدمت روی شبکه شاد انجام می‌شد که برای سال تحصیلی جدید به ١١ خدمت رسیده است تا شروع سال تحصیلی این خدمات متنوع عرضه خواهد شد. مثلاً امکان حضور و غیاب، امکان تکلیف دادن و تکلیف گرفتن، امکان آزمون گرفتن، امکان ارتباط زنده دانش‌آموز با معلم و برعکس همه این خدمات برقرار خواهد شد. از نظر فنی شبکه شاد روز به روز و هفته به هفته کامل‌تر و کارآمدتر خواهد شد اما بخشی از آن مربوط می‌شود به بستر اینترنت کشور که وزارت ارتباطات تلاش بسیاری کرده است. تا الان طبق اعلام وزارت ارتباطات ٩٠ درصد مناطق روستایی ما دسترسی به شبکه ملی ارتباطات را دارند و برای بقیه هم اقدام خواهیم کرد البته خواستیم که سرعت اینترنت مورد نیاز و پهنای باند هم بیشتر شود.

  • در بحث دانش‌آموزی موضوع بسیار مهم افزایش آسیب‌های اجتماعی در مدارس است. در طول سال تحصیلی خبرهای تلخی از دانش‌آموزان می‌شنویم؛ اینکه ناامیدی بین دانش‌آموزان هم افزایش پیدا کرده. آقای وزیر منتقدان می‌گویند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس رها شده است وکسی هم جرأت ورود به این بحث را ندارد. بفرمایید مدیران شما در این بخش چه کارهایی انجام می‌دهند؟

به نکته بسیار مهمی اشاره کردید واقعیت آسیب‌های اجتماعی واقعیت تلخی است که باید حتماً بررسی شود. آموزش و پرورش با کمک تعدادی از دستگاه‌ها یک طرحی را به عنوان نظام مراقبت اجتماعی طراحی کرده است که در این طرح دانش‌آموزان را تحت غربالگری قرار می‌دهد. دانش‌آموزانی که در معرض آسیب‌ها هستند شناسایی می‌شوند و به نهادهای امدادی معرفی می شوند اگر دانش‌آموزی در معرض اعتیاد باشد از طریق مجموعه‌های مسئول پیگیری می‌شود اگر نیاز به حمایت‌های اجتماعی داشته باشد از طریق بهزیستی و کمیته امداد کارش پیگیری می‌شود. برنامه جدی ما در آموزش و پرورش اجرای نظام مراقبت‌های اجتماعی است. البته این کار آغاز شده و به تدریج به همه مدارس می‌رسد. اصولاً امید به آینده مهمترین سرمایه جامعه است که برای تحرک و پویایی، جامعه به آن نیاز دارد و ما هم مسئولیت داریم که امید را در ذهن و فکر دانش‌آموزان تقویت کنیم و قطعاً برنامه‌های آموزشی و پرورشی و فرهنگی ما چنین مسئولیتی را دنبال می‌کند.

  • در رابطه با رتبه‌بندی، دولت اقداماتی را انجام داد اما همچنان معلمان انتظار دارند که این لایحه به مجلس برود آیا شما این لایحه را آماده کردید؟

ما لایحه رتبه‌بندی را برای معلمان اجرا کردیم و در قانون هم تأکید شده که دولت مکلف است نظام رتبه‌بندی را اجرا کند که این اقدام انجام شد باید بگویم که افزایش حقوق فرهنگیان شاید در ۱۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است البته نمی‌خواهم بگویم که این افزایش‌ها خیلی زیاد بوده است چون شرایط تورمی است اما در مقایسه با گذشته اتفاق‌های خوبی در ارتباط با حقوق فرهنگیان افتاده است و دولت کمک‌های خیلی خوبی را به فرهنگیان کرده است البته برخی از نمایندگان مجلس هم متقاضی تدوین لایحه‌ای جداگانه برای رتبه‌بندی هستند که پیگیری می‌شود اگر ما الزام قانونی داشته باشیم حتماً این کار را می‌کنیم.

  • در ارتباط با بحث فرهنگیان مسأله بیمه تسهیلاتی که شما ارائه می‌دهید بسیار مهم است. همان‌طور که می‌دانید معلمان مشکلات معیشتی بسیاری دارند درست است که افزایش حقوق داشته‌اند اما با توجه به شرایط اقتصادی این افزایش چندان به چشم نمی‌آید شما تاکنون برای پرداخت تسهیلات به معلمان چه کردید؟

درباره بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان یک اقدام مهم و چند تغییر جدی داشتیم مثلاً قبلاً زمانی که افراد هزینه‌ای را می‌پرداختند برای گرفتن هزینه‌ها زمان طولانی سپری می شد و ما این زمان را به کمتر از یک هفته کاهش دادیم و فکر می‌کنم هم‌اکنون هزینه‌ها را افراد به روز دریافت می‌کنند. نکته دوم این است که خدمات پزشکی را افزایش دادیم. تعداد مراکز ارائه خدمات را هم افزایش دادیم. برای تسهیلات مسکن هم گفتیم اگر هر فرهنگی خانه ندارد و قبلاً از تسهیلات مسکن استفاده نکرده می‌تواند متقاضی مسکن باشد. تاکنون ٣٢٠ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد ٧٥ هزار نفر توسط وزارت راه و شهرسازی تأیید شدند که از خدمات مسکن استفاده نکردند. درباره ساخت مسکن بگویم در مناطقی که زمین داریم خودمان زمین می‌دهیم و درجایی که زمین نداشته باشیم وزارت راه و شهرسازی زمین در اختیار ما می‌گذارد و سعی می‌کنیم زمین فرهنگیان رایگان باشد تا بتوانند خانه‌های ارزانتری را بسازند زمین حدود ٢٠ هزار نفر از متقاضان معلوم شده است و امیداوریم تا اسفند ماه به این افراد خانه بدهیم.

  • سال تحصیلی گذشته موضوع حذف مشاهیر و نویسندگان در کتاب ادبیات واکنش معلمان را به همراه داشته است و البته کتاب تاریخ هم با تغییرات بسیاری مواجه شد. شما وعده دادید به این موضوع رسیدگی کنید. بفرمایید در سال تحصیلی بعد آیا حذفیات وارد کتاب‌های درسی می‌شود؟

من به‌طور کامل این موضوع را تکذیب می‌کنم چون هیچ حذفیاتی در کتاب‌ها انجام نشده است و عبارت حذف مشاهیر از کتاب‌های درسی واقعیت ندارد. ببینید ما قبلاً یک نظام جدید آموزشی داشتیم که الان این نظام تغییر کرده است و کتاب‌ها در این نظام تغییر پیدا کرده‌اند. در نظامی که دانش‌آموزان آموزش می‌بینند تدوین کتاب‌ها از اهداف مصوب تبعیت می‌کند و در اهداف مصوب مهم این است که محتوایی که تناسب دارد با آن هدف انتخاب شود این چنین نیست که یک نویسنده‌ای یا یک شاعری یا یک قهرمانی از تاریخ و ادبیات حذف شود ممکن است از این درس حذف شود و در درس دیگر باشد. از این شعر حذف شود و در شعر دیگر باشد. اینها هیچ جهت‌گیری سیاسی ندارد البته این را هم بگویم این اتفاق در زمان من نیفتاده است به‌طور کلی کتاب ‌های درسی در طول این سال‌ها تغییر کرده است.

  • آقای وزیر با توجه به اینکه امسال آموزش مجازی داریم شرایط ثبت نام اتباع در مدارس به چه صورت است؟ آماری دارید که چه تعداد از اتباع در سال تحصیلی جدید در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند؟

هم‌اکنون بیش از ٥٠٠ هزار نفر از اتباع کشورهای دیگر در مدارس کشور تحصیل می‌کنند و تمایز مهمش در این است که این دانش‌آموزان در کنار بچه‌های ایرانی تحصیل می‌کنند ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم در برخی مدارس جنوبی تهران تعداد اتباع مدرسه بیشتر از دانش‌آموزان ایرانی بوده است. حتی یکی از مدارسی که خودم سر زدم مدیر مدرسه کارهای مهمی برای تغذیه رایگان آنها و کمک‌های معیشتی به خانواده آنها می‌کرد. یعنی حضور در مدرسه تنها بستری برای آموزش نیست بلکه دانش‌آموزان اتباع کمک هایی هم دریافت می‌کنند. مدیران مدارس برای این دانش‌آموزان کفش و لباس تهیه می‌کنند و هر روز هم تغذیه می‌دهند. ما بدون هیچ محدودیتی امسال هم آموزش را در اختیار اتباع کشورهای دیگری که در ایران زندگی می‌کنند قرار می‌دهیم. شاید یکی از گلایه‌های ما این است که کمیساریای بین‌المللی باید از این دانش‌آموزان حمایت کند برخی از کشورها تعداد کمی از این دانش‌آموزان را تحت پوشش قرار می‌دهند اما خدمات بهتری هم دریافت می‌کنند ما درخواستمان این است که حالا که وارد فضای مجازی شده ایم و آموزش‌ها را مجازی ارائه می‌دهیم کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیاید و برای همه این دانش‌آموزانی که مربوط به همه کشورها هستند تبلت مناسب تهیه کند ما حتی برای واردات اینها هم دچار مشکل هستیم متأسفانه نه تنها تحریم مسائل اقتصادی را در برگرفته بلکه بهداشت، سلامت و آموزش ما را هم تحت تأثیر قرار داده است. بنابراین ما این آموزش را به اتباع می‌دهیم و در هر شرایطی هم این آموزش ادامه دارد. اما وقتی که آموزش به سمت آموزش‌های غیرحضوری می‌رود و موضوع دسترسی به تبلت مطرح می‌شود محرومترین‌ها بیشتر آسیب می‌بینند و اینکه احتمالاً ترک‌تحصیل در این اقشار بیشتر است برای محافظت از تحصیل این دانش‌آموزان درخواست می‌کنم مجموعه سازمان‌های بین‌المللی کمک کنند.

کد خبر 538524

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 118
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    من بچه ام نمی فرستم مدرسه از طریق مدرسه تلویزیونی وشاد بهترین گزینه است خواهش مکنم با جان بچه های مردم بازی نکنید یک بچه ابتدای اول یا دوم چطور می تواند پروتکل رعایت کند متشکرم
    • IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      از شما میپرسم دانش آموز کلاس اول چطور میتونه با آموزش مجازی پیش بره.پایه اول زیربنای سالهای تحصیلی آینده فرزند شماست.
    • ناشناس IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      90 15
      آقای وزیر شما چرا بدون فکر کردن به مردم فقط حرف میزنید ؟؟؟؟بچه ابتدایی چطور پروتکلها رو رعایت کنه.شما هیچ نظارتی به مدارس ندارین مخصوصا"برنامه شاد که گفتن زیر نظر آموزش پرورشه
  • رایمان IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    لطفا هر چه زودتر شرایط استخدام حق التدریس ها را فراهم کنید تو این اوضاع اقتصادی برای ما زندگی بسیار دشوار شده
    • رقیه IR ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      ترخدا مدارس باز نکنید بچه ی ما از الان استرس گرفتیم که اگه من برم مدرسه کرونا بگیرم چیکار کنم
    • رضا IR ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      این آقا برای هیچ گروهی از معلمها کاری نکرده و فقط منت گذاشته . فقط منت . برو ببین وزرای دیگه برای کارمنداشون چکار کردن .
    • فاطمه IR ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      106 3
      چ زیر بنایی آقای محترم اگ اتفاقی برای بچه ایشون بیوفته شما پاسخ گویی درضمن این اقای وزیر من نمیدونم بچه مدرسه ای داره یانه اما اگه بچه خودش بود میفرستاد مدرسه تو این شرایط البته اینا بهترین معلم های خصوصی رو برای بچه هاشون میگیرن اصلا نگران این مسائل نیستن بعدشم بدون کنکور و هیچی میرن بهترین دانشگاه ها و تمام
  • ا. ک IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    تکلیف مادرای شاغل رو با آموزش مجازی مشخص کنید بچه های ابتدایی برای آموزش مجازی باید یه نفر کنارشون باشه مثلا معلمی که خودش بچه ابتدایی داره باید چیکار کنه؟
    • CA ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      19 45
      در جواب دوست عزیزی که گفته این وزیر کاری برای معلما نکرده و فقط منت میزاره و برید ببینید که سایر وزیران برا کارمنداشون چه کردن باید بگم اتفاقا خیلی خوبه برید یه سر به حقوق سایر کارمندان بزنید تا متوجه .بشوید چه خبره مخصوصا وزارت بهداشت ؟؟!!!
  • الی IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    با سلام لطفاً بفرمایید تکلیف کلاس اولی ها چی میشه؟؟؟چطوری باید درس بخونن؟؟؟به نظرتون چی یاد میگیرن؟؟چرا به این راحتی میگید باید مجازی باشه؟؟؟
    • یه بنده خدا IR ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      63 27
      من خواهرم امسال کلاس اول بود خیلی هم خوب درس هاشو یاد گرفت بیخودی هی نگید کلاس اولی ها کلاس اولی ها معلم اگر معلم باشد بلد است چگونه به دانش آموز خود درس بدهد
    • IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      10 55
      اولی هارو باید حضوری باشند با فاصله اجتمتعی وگرنه خیلی آموزش سخته همش می افته رو دوشخانوخانواده
  • حبیب IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    سود هنگفتی این وزیر و وزیر علوم از موسسات کنکور و مدارس غیر دولتی می‌برند، بر جان فرزندان این مرز و بوم ارجحیت دارد...
    • مریم IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      بچه ها سالم بمونن ولی کمتر یاد بگیرن بهتره یا حضوری برن و خدای نکرده بیمار بشن.و دیگه درس به دردشون نخوره؟ از طریق مجازی هم میشه راحت درس خوند.
    • امیر IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      78 8
      اگه بره کرونا بگیره خوبه یا بمونه خونه بهش درس یاد بدید خوبه
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    سلام خدمت اقای محترم وزیر اموزش پرورش اگه امکان داره کلا یک سال تعطیل کنین اینجوری خیلی بهتره ما میترسیم بچه هامون ثبت نام کنیم فکر اساسی کنین
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    افزایش حقوق فرهنگیان در ده سال اخیر بی سابقه بوده است درسته ولی برای سایر ارگانها هم در بیست سال اخیر شاید بی سابقه بوده باشه و در ضمن هیچوقت نه امسال ونه در این ده سال اخیر به اندازه تورم برای فرهنگیان افزایش حقوق طبق قانون وجود نداشته.
  • IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    من اجازه نمیدم دخترم بره مدرسه،دخترمن آسم شدیدداره،من نمیتونم باجون بچم بازی کنم،به نظرمن برنامه شادخیلی هم خوبه
    • آموزگار عشایری خوزستان IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      اقای وزیر اگه دو ریال گذاشتی رو مُزد من معلم از اون ور تورم هزاربرابری رو ببین. بعدشم هیچوقت هیچوقت حقوق معلمان رو با حقوق کارمندان دیگه یکسان نکردین. خدا رو خوش میاد معلم سرکلاس جای اینکه فکر و ذهنش برای انتقال هرچه بهتر مطالب باشه ،فکرش درگیر قسط های عقب مونده و اجاره خونه .... باشه.
    • مبین IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      مگه کم استرس داریم که مدارس رو هم اضافه میکنین..تو خونه بهداشت شون سخته جه برسه به مدرسه، چطور بچه ابتدایی بهداشت رعایت میکنه، غذا میخورن، زنگ تفریح دارن، خود شیر آب و سرویس آلوده تره،،یکی دوتا نیست،مدیر مدارس تضمین میکنه بالا سره تک تک دانش آموز ها باشه؟
    • کولنج IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      60 43
      اصلا کسی تو کلاس آنلاین چیزی نمی‌فهمه مخصوصا کلاس اولی ها ‌‌‌ک هیچی نمی‌فهمن
  • فریبرز IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    47 23
    جناب وزیر از پاداش پایان خدمت فرهنگیان چیزی نگفتند.
  • ناشناس IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    خو چرا قیمت گوشی هارو کاهش نمیدید
  • فاطمه IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    اره درست میگین شما تبلت بدین بچه های اتباع نه که دانش اموز های ما تو وفور نعمت دست وپا میزنن
    • سحر IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      52 11
      والا به خدا در این وضعیت درس های انلاین تمام گوشی ها از کار افتادن اگه هم بخوایم بخریم ۲ماه حقوق پدرم میشه یک گوشی بعد خودمون چیکار کنیم؟؟
  • علی معلم بازنشسته IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    84 9
    آقا ی وزیر خواهش داریم که فکری به حال بازنشستگان ش اول مهر ۹۸بکنید واقعا ظلم مضاعف میشه
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    29 11
    سلام اگر مدارس باز بشه خوابگاه ها هم باز می شوند ؟
  • وردی پور IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    73 22
    سلام. چکار کردین برای معلم ها. همه ی ارگان ها افزایش ۵۰درصد داشتن.برا معلم هم اعمال کردین.
  • IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    89 41
    من چجوری به بچه کلاس اول آموزش بدم...اصلا یاد میگیرن...یه فکری به حال کلاس بکنید
    • AE ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
      17 46
      معلما سالی دوبار تفزایش حقوق دارند خدارو شکر ۵ماه از سالم سرکارند اینقد ناشکر نباشید
  • کارمند IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    بدون شک وزیر .فرزند محصل ندارد که به فکر سلامت ان باشد.متاسفام برای همه استادید که ک برای فرزاندان ما برنامه ریزی میکنن
    • علی IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
      5 26
      متاسفم از دیدگاه شما
  • شهناز از کرمانشاه IR ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    من بچه هام مدرسه نمی فرستم..مگه جان ما اضافی هست..اصلا یه سال جا بمانه..چه اتفاقی می افته
  • بنده خدا IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    سلام لطفا موعد پرداخت اضافه تدریسها را نیز مشخص کنید با این تورم بیچاره شدیم
    • دوست IR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      کسی بچه اش را نفرسته،خودشون تعطیل می کنند.اینها دیوانه هستند
  • فافا IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    67 32
    سلام از نظر من شاد برنامه خوبی نیست ما چیزی نمی تونیم یاد بگیریم من که سال آخر رشته تجربیم چطور میتونم درسی مثل فیزیک و شیمی رو در شاد یاد بگیرم
    • سمیه IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      96 69
      خوب اونایی که میل دارند برن مدرسه برن.ولی بعدش با مریض شدن دیگه جای پشیمونی نیست.وضعیت امسال عادی نیست
  • یاس IR ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    71 9
    با سلام اقای وزیر وقتی اضافه حقوق معلمان رو ۶۵ درصدی اعلام می کنید من به این نتیجه میرسم که شما رقم تورم رو ثابت نگه داشتید وپله صعود فقط حقوق نجومی ما بوده تصورم اینه که سلطان دیگه برای دستگیری ما فرهنگیان هستیم
  • مهدی IR ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    33 58
    جناب آقای وزیر چرا از تکنولوژی کنفرانس ویدیوئی استفاده نمی کنید؟؟؟ همون تکنولوژی ای رو که باهاش جلسات هیئت دولت با استان های مختلف رو برگزار میکنن الکی هم نگین نمیشه اتفاقا خیلی هم میشه من رفتم تحقیق کردم فهمیدم ميشه
  • محمد IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    94 10
    وزیری که نمیدونه بیمه تکمیلی هزینه دندانپزشکی رو پوشش نمیده و هزینه های صرف شده بعد از دو یا سه ماه داده میشه ولله نوبره.
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    سلام اقای وزیر چرا نگران سلامتی معلمان نیستید فقط میگید سلامتی دانش اموزان و خانواده ها.معلمان خانواده ندارن واقعا متاسفم
  • ما شناس IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    آقای وزیر چطور میتونید اینقدر ساده برای مدرسه ها تصمیم بگیرید،سلامتی نسبت به همه چیز مهم تره.این همه مشکل در مملکت هست دیگه مشکلاتمون رو زیادتر نکنید.
  • IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    من ک ب هیچ وجه نمیفرستم مدرسه حالا یه سال دیرتر مهندس بیکار بشه زمین ک ب آسمون نمیاد
  • mohamad IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    150 7
    کلا داستان داره تعریف میکنه با این وضعیت کرونا کی بچه اش رو میفرسته مدرسه
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    92 27
    شروع مدرسه تو این موقع از سال در استان بوشهر آسیب و خطر گرما دست کمی از کرونا ندارد.
  • میم DE ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    67 6
    باور کنید عمر مدارس دولتی به سر آمده مدارس دولتی نخواهند توانست حتی یک لیتر محلول ضد عفونی کننده به در و دیوار بزنه چون مثل همیشه بودجه نخواهند داشت من دو بچه دبستانی دارم که آوردم در غیرانتفاعی ثبت نام کردم .
  • م IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    80 30
    خدایا کرونا رو خودت نابود کن که همه رو گرفتار کرده هم معلم هم دانش آموز بلاتکلیف هستند واقعاً با این وضعیت چه باید کرد لا اقل ببینید کشورهای دیگه برای بازگشایی مدارس چه کار کردند شما هم همون کار رو کنید
    • پ . میم IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      53 5
      داداش شما پول اضافه داری ما که نداریم
    • هم وطن IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      19 2
      سلام ظاهرا بعد فهمیدی . من نمیخام بگویم مدارس غیر انتفاعی بد است . ولی میخام بگم هنوز مدارس دولتی نسبت به دیگر مدارس عالی است . درمدارس دولتی هنوز رقابت بین رانش آنوزان برای نمره وجود دارد .چون می داند باید خیلی خیلی تلاش کتد .
    • ناشناس IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      18 2
      شما پول داری بقیع ندارن
    • javad IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
      10 0
      نصف پولی که به غیر انتفاعی دادی اگه به مدرسه دولتی برای خرید مواد ضد عفونی کننده میدادی هم ثواب کرده بودی هم صرفه جویی
  • م IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    59 6
    درسته که علم مهم هست ولی از سلامتی مهم تر که نیست پس یه فکر اساسی کنید.مخصوصاً تو پاییز که کرونا بدتر هم میشه وسرعت انتقالش هم بیشتر میشه
  • ز IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    کادر درمانی کم کشته شدند حالا نوبت معلم ها ودانش آموزان هست .معلمی که بچه مدرسه ای هم داره شوهرش هم معلم هست اون دیگه چه کار کنه غیر از این هست که همه کرونا میگیرند
    • رها IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      47 16
      من یک معلمم..فرزندان خود را در خانه نگه دارید. اومدن به مدرسه یعنی بیماری یعنی مرگ
  • بازنشسته ۹۸ IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    56 4
    آقای وزیر لطفا تکلیف رتبه بندی بازنشستگان نیمه اول سال ۹۸ خصوصا اول مهری ها را که حق قانونی و مسلم ماست مشخص کنید و از این حق قانونی ما نگذرید
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    81 8
    من به عنوان یک معلم خودمو دارم به اب و اتیش می زنم وام جور کنم یک سیستم قوی و خوب برا کارم تهیه کنم چرا اموزش و پرورش امکانات در اختیارات معلم نمی گذارد لپ تاب خوب ، بسته های اینترنتی چه کار کنیم بدون امکانات میشه درس داد ؟؟از طرفی پارسال ساعت اضافه کاری من به بهانه کلاسهای مجازی پرداخت نشد در حالی که طبق برنامه سر کلاسهای مجازی حضور داشتم و کلی هزینه کردم این عادلانه است س ساعت کاری بیشتر از زمان تدریس حضوری باشد و حقوقتم نگیری ؟؟؟
  • دانش آموز IR ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    هرکسی موافق بازگشایی مثبت بدن هرکی مخالفه منفی بده
    • IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      10 65
      خوش به حال شما،منم خونه استراحت میکردم وحقوقم میگرفتم،وام که هیچی خودمم میتکوندم میخریدم،خوش یه حالتون که شغل انبیاء رادارین،بیچاره به کارمندان بانک وسازمانهای دارای مراجعات مردمی...
  • حمید IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    سلام تکلیف کسانی که فنی حرفه ای هستند چی ميشه اصلا ما چیزی یاد نمیگیری نه کار فنی یاد میگیرم هیچی همون زوج و فرد عالیه الان
  • IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    98 86
    چرت هست من که فرزندم رو نمی فرستم
  • فرهنگی IR ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    85 90
    با سلام درباره پرداخت هزینه بیمه تکمیلی فرهنگیان اصلا و به هیچ وجه گفته آقای وزیر صحیح نیست چرا که بنده الان یکماه هست که واریز نکردند و معلوم نیست کی واریز کنند.لطفا به خاطر رضای خدا رسیدگی کنید.
  • عباس پرماه IR ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    33 4
    جناب وزیر هزینه های بیمه تکمیلی بعد از یک روز یا یک سال داده میشه ؟ ظاهرا اطلاعات را کاملا غلط به استحضار می رسانند
    • IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      10 2
      هزینه های فاکتورهای پزشکی منو هم از بهمن ۹۸تا الان واریز نکردن
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    53 2
    آقای وزیر عزیز که حرف حرف خودته درد و دل مردم رو هم گوش بدید امسال مدارس رو بازگشایی نکنید چرا با جون بچه های ما بازی میکنید اگه خدا پرستید شمارو بخدا قسم بدبختی مردم رو بیشتر نکنید
  • اکبر IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    82 23
    به خدا سلامتی مهم تره. من‌ خودم کلاس‌ هشتم هستم و در مدارس غیر دولتی ام مجازی بهتره اگه حضوری بشه سلامتی ما به خطر می افته. آموزش و پرورش خودش را میبینه. اه. اه
  • حدیث IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    52 8
    الان دیگه حداقل بیشتر پدر مادرا دیپلما دارن وقتی هم که کلاسا مجازی باشه میتونن حداقل کمک درس بچه ها باشن
  • امانی IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    32 14
    ما که سه تا بچه مدرسه ای داریم. باید سه گوشی واینترنت میخاد. با وضعیت گرونی. شاد هم که پولی. نت منطقه ما هم ضعیف باید همه جانبه. اوکی. باشد تا بچه ها بدون استرس. اموزش ببینند
  • م.آ IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    40 2
    سلام چرا دروغ میگی بیمه تکمیلی ۱ ماه است مدارک دادم واریز نکرده.
  • حمید IR ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    23 3
    آقای وزیر نمیدونم چرا یه کاری برای معلما میشه انقد توی بوق وکرنا میکنید.مگه نهادها وادارات دیگه حقوق اضافه نمیکننددرحالیکه هیچ جا صدایی ازش درنمیاد.بااین تبلیغات گاهی مردم فک میکنندسالی چندباربه حقوق معلمین افزوده میشود...
  • فرهنگی IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    55 4
    سلام آقای وزیر شما این همه در بوق و کرنا می دمید که حقوق معلمان خیلی زیاد شده ، این افزایش مربوط به جبران کسری حقوق معلمان در طی سالیان مدید بوده است. و تاره به دریافتی ادارات دیگر اندکی نزدیک شده است.و با این تورم کمرشکنی که پیش آمده قدرت خرید معلمان بیشتر نشده که هیچ کمتر هم شده است.و معلم از گذشته فقط تر و بدبخت تر هم شده است. پس لطفا اینقدر جار نزنید که حقوق فرهنگیان را زیاد افزایش دادیم....
  • سبا IR ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    56 0
    جون فرزندانمون از هر چیزی بالاتر هست کرونا شوخی نداره بزرگ و کوچیک هم نمی شناسه نباید کاری کرد مثل مدرسه رفتن وبعد خدای نکرده جان بچه ها به خطر بیفته
  • ستاره IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    31 9
    چرا وضعیت بقیه براتون مهم نیست اونایی که برای همین برنامه شاد باید اینترنت بگیرن اونایی که خونه شون بلاخره بچه کوچک دارن چطوری می تونن درس بخونن شما نمی تونید مدارس تعطیل کنید اگر از همون اول برای مدارس بخصوص دولتی کاری می کردید الان دغدغه ای وجود نداشت مدارس دولتی که حدود 40 نفر هر کلاس در محیط کوچک درس می خونن. الان تو برخی مدارس معلما یک منبع میزارن خودشون کاری نمی کنن اصلا پولی که میگیرن حلاله؟؟؟! ثانیا برنامه ای که ساختید بدرد خودتون می خوره اصلا کار نمی کنه. خدا ازتون نگذره.
  • ایتی IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    37 14
    واقعا که آقای وزیر چجوری تو این وضع بچهامونو راهی مدرسه کنیم آقای حریرچی میگه تو شهریور مهر آبان اوضا بدتر میشه من که به هیچ وجع بچمو راهی نمیکنم تمامممم
  • عباس IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    49 4
    آقای حاجی میرزایی از صحبت های جنابعالی در رابطه با رتبه بندی بسیار ناراحت و گله مندیم شما در حق فرهنگیان بعد از سالها انتظار فرهنگیان روش دزدی در پیش گرفتید و بجای اجرای ۳۴درصد افزایش به ۲۳درصد افزایش در رتبه بندی تن دادید و چون خودتان سیرید فهمی در رابطه با مشکلات معیشتی همکاران نمیتوانید داشته باشید؟!!!
  • IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    40 1
    آقای وزیر لطفا به ما بگو چقدر حقوق و مزایا میگیری چقدر حقوق خودت اضافه شده در ۱۰ سال اخیر چرا فقط از حقوق معلمان گرفتار صحبت میکنی بدبخت بیچاره
  • خانی IR ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    40 3
    شما که فقط فکر و ذکرتون شده معلم های مدارس دولتی ، معلم های مدارس غیرانتفاعی چی اونا آدم نیستن؟ وام نمیخوان؟ بیمه نمیخوان ؟ فقط حواستون به این هست که شهریه مدارس غیر انتفاعی زیاد هست اگر شهریه میگیرن معلم هاشون صد برابر معلم های دولتی زحمت می کشن خدایا بی عدالتی و تبعیض تا کجا
  • IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    26 12
    آقای وزیر تعطیلی پنچ شنبه ها را لغو نکنید که ظلم است
  • SMA IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    47 21
    خواهش میکنم حداقل برای کسایی که امسال نهایی هستن کلاس های درسی حضوری تشکیل بدین چون واقعا کسایی ک امسال دوازدهم هستن چه گناهی دارن که هیچی یادنگیرن و برن همینطوری الکی کنکوربدن و از همه بدتر امتحانامونم حضوری باید بدیم
  • هادی DE ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    20 20
    بنده خودم دبیرهستم ، بنظرم آموزش وامتحانات مجازی فقط سردانش آموزواولیاکلاه گذاشتنه اگه شرایط مدارس برای حضوری باتعداداندک وزوج وفردفراهم شودولوتعدادساعات کم خیلی ارزشمندتراست ازمجازی که معلوم نیست امتحان کی مینویسه ،سوال وکی جواب میده ؟ چون این دانش آموزبایدبارعلمی داشته باشه فقط نمره الکی گرفتن ملاک کارنیست
  • IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    59 22
    سلام آقای وزیر امسال اگر گوشی یا اگر لب تاب به من ندهید تدریس نخواهم کرد چون با گوشی خودم در موقع کرنا تدریس کردم خراب شد ۵۶۰۰۰۰۰ تومان دیگر دادم گو شی دیگر گرفتم
  • ثریافرج الهی US ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    51 4
    باسلام لطفابرای تهیه گوشی یاتبلت به فکر بعضی ازمعلم هاهم باشید گوشی ام برنامه هارانصب نمی کند برای تدریس مجازی *نداریم بخریم گوشی گران است
  • رضایی IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    43 22
    به نظر من مدارس باز بشه بهتره. چون الان هیشکی رعایت نمیکنه. همه مراکز تفریحی پره پارک ها پره شهر بازی ها پر از بچه هست بازار و مراکز خرید هم همینطور. فقط مدرسه ها تعطیله که اونم بی فایده هستش چون مردم همه بیرونن بچه ها همش تو کوچه هستن. لااقل مدرسه ها رو باز کنین از درساشون عقب نمومن. بزرگتر هاهم خودشون رعایت کنن چون فرقی نداره اگه خودشون بگیرن میبرن خونه به بچه ها هم منتقل میکنن. یارو بچه رو برمیداره میبره عروسی تو این بیماری بعد نوبت مدرسه میرسه میگه کرونا هست من نمیذارم بچه ام بره.
    • javad IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
      0 1
      خیلی گرون خریدی
  • DE ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    25 44
    جناب وزیر. بهتر نیست جامعه ای که بیشتر معلمان ان زن هستن. این وزارت خانه اموزش پرورش دست خانم ها باشد. ماقعا تا حالا مدیریتی جهت نحوه اموزش نداشته اید بچه ها بیسواد هستن. غیر انتفاعی پول میگیرند. وجدانن این کابینه را چهار سال دست خانم ها بسپازید پایه اموزش خراب است نسل های بعدی این سرزمین. بیسواد بار میایند
  • فرهنگی IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    20 18
    آقای وزیر کرونا بخشی از زندگی است امروز کرونا فردا یک ویروس دیگر یک روز هم نباید مدارس تعطیل باشد آخه برای چی کسانی که فقط فکر قبولی بچه‌ها یشان هستند نه یادگیری می گویند کرونا هست نباید بروند حتی یک ساعت هم نباید تعطیل بشوند
  • مجید رصایی IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    33 42
    جالبه توی این مشکلات قیمت بسته های اینترنت هم دوبرابر شده
  • ناشناس IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    26 15
    چرا مجازی لطفا محکم و استوار برای یک ساعت هم مدارس را تعطیل نکنید کرونا شده بازیچه درسته که باید جدی گرفته بشود و در مدرسه با نظارت بیشتر مدیر و معلم و فراهم کردن امکانات امکان رفتن به مدرسه فراهم بشود اما نه سوءاستفاده
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    23 18
    به نظر من هر چه سریعتر باید کنکور برچیده بشه. مثل نمره امتحان که به حالت کیفی تبدیل شد. چون این کنکور مدت زمان ریادی از وقت دانش دانش آموزان، دانشجویان و حتی افرادی که میخان استخدام بشن رو میگیره و هیچ خاصیتی هم نداره
  • علی IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    26 14
    مدرسه بعد کرونا ،من که امکان نداره بفرستم تویه محیط بسته چهارپنج ساعت بشینه تو کلاس که تلف بشه
  • ناشناس IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    36 39
    کرونا یا هر ویروس دیگر یک روز هم نباید مدارس تعطیل باشد چون دانش آموزان از نظر کیفی به قدر کافی ضعیف هستند
  • رضا IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    25 57
    آقای وزیر ما در مدارس بچه‌هایمان از نظر کیفی به قدر کافی ضعیف هستند از طریق مجازی که دیگر مصیبت است آن هم اگه امکانات مجازی در خانواده ها باشد که نیست
  • ناشناس IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    12 33
    لطفا مدارس را برای یک دقیقه هم تعطیل نکنید و فکری هم به حال رتبه بندی بازنشستگان نیمه اول سال ۹۸ خصوصا اول مهری ها که طبق قانون حق قانونی ماست لطفا پیگیری کنید
  • سامان IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    22 65
    آره دقیقا راست میگه معلمهای محترم و با اعصاب هفت ماه بشینن تو خونه و حقوق شون 60 درصد هم افزایش پیدا کنه، حالا هم که وام خرید کالای 20 میلیونی رو واسشون تدارک دیدن، ولی من کارگر سال گذشته با هشت ساعت کار یک میلیون و هشتصد میگرفتم ولی امسال با دوازده ساعت کار دو میلیون حقوق با سه ماه تاخیر میگیرم. چرا؟ چون کرونا مدارس رو تعطیل کرد حقوق معلمها رفت بالا ولی هتل هارو تعطیل کرد این بلا به سر ما اومد
  • ناشناش IR ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    16 26
    مدرسه رو باز کنید
    • Bn IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
      4 1
      ۶۰ درصد کجا بوده؟ بنده با ۱۷ سال سابقه الان نزدیک ۵ تومن میگیرم . با این تورم هیچی نیست بخدا. هیچ ارگان و اداره و ۰۰۰ اضافه نشده؟
  • تام IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    23 14
    فعلا که جوری دارن آمار فوتی های کرونا رو به دروغ کاهش میدن که تا اول محرم به احتمال زیاد ده بیست نفر هم بر اثر کرونا متولد میشن.تا اول مهر که دیگه جای خود داره.
  • جمشید IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    51 4
    فکرکنم توی این کشور فقط حقوق معلم هارو بالا برند، بنده خدا، اساتید دانشگاه، ادارات، ارگانها، نظامی ها و... هیچ کس افزایشی نداشته. این چه سیاست که ۲۰ میلیون وام میخوان بدن، یه چندریال افزایش حقوق که میشه برا فرهنگیان ، اینقدر توی بوق و کرنا میکنند
  • ناشناس IR ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    11 28
    الان من قرارع برم سوم راهنمایی چجوری از اول سال با گوشی درس بخونم ادم اصلا انگیزه درس خوندن نداره لطفا ندرسع هارو باز کنید 6
  • علی اصغر ابراهیمی IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    21 16
    سلام من میگم کلاس اوّل و دوم آنلاین درس شرکت کند سوم تا ششم هم آنلاین و هم در کلاس شرکت کند هفتم تا نهم زنگ های ریاضی و علوم و اجتماعی و فارسی و انگلیسی و عربی که زنگ های مهم هستند در کلاس شرکت کند ۶تا کتاب دیگر آنلاین شرکت کند یا که ۱روز دیمیون شرکت کنیم
  • IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    11 14
    برای مشترکین ایرانسل وهمراه اول هم شبکه شاد رارایگان کنید.ماخیلی مشکل داریم.اینترنت ثابت هم نداریم
  • معصومه IR ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    24 6
    چرا اختلاف آموزشی در مدارس سمپاد را حذف نمکنید
  • یه دانش آموز بسیار ساده IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    15 0
    رفتن و نرفتن هردو یکیه نه میتونی تو شاد چیزی یاد بگیری نه میتونی با این وضع به مدرسه بری کاش یه سال کلا تعطیل کنن چیزی تغییر نمیکنه همه حفظ میکنن برای نمره یه هفته بعد فراموش میکنن حالا با یه سال با همین نظام آموزشی اصلن فرقی با یه هفته نداره . . بازم میگم مدارس باید کلا تعطیل بشن تنها راه حل اینه تا اینکه همه چیز خوب شه
  • IR ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    23 2
    این طرح یک روز حضوری بیان و یک روز مجازی هم بدرد نمیخوره خدای نکرده کسی که بخاد کرونا بگیره تو یه لحظه میگیره اون یک روز حضوری چند ساعته اصلا نمیشه یک سال تعطیل کنید بهتره یا خدای نکرده بچهایمان تلف بشن ؟
  • علی IR ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    24 3
    باسلام همانطور که دانش آموزان (اقلیتی)در خانه درس را یاد نمیگیرند در مدرسه هم (اکثرشون)،مسائل بهداشتی رو به طور کامل رعایت نمی کنند . در این مدت باید بجای اینکه مدت زمان قطعی بازگشایی مدارس اعلام شود . به فکر آموزش مسائل بهداشتی به دانش آموزان باشند !!!
  • مریم IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    14 0
    با سلام.اقای وزیر آیا برای معلمان غیربومی که هر روز رفت و امد میکنند فکری هم کرده اید؟ما از شهر با وضعیت قرمز ب شهر با وضعیت متفاوت باید هر روز رفت و امد کنیم
  • زهرااحمدی IR ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    17 33
    همه ما حداقل یه بار رو کرونا گرفتیم پس الکی به خودتون تلقین نکنید بعضی ها علائم قوی داشتن بعضی ها بدون علائم پسرماخوردگی آگه تو مدرسه فاصله و نکات بهداشتی رعایت بشه هیچ اتفاقی نمیفته
  • شهریار IR ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    30 18
    نه خیر ما از جونمون سیر نشدیم دانش اموزیم گوسفند که نیستیم
    • ناشناس IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
      3 9
      به نظر من اگه فاصله اجتماعی رعایت بشه میتونن کلاس هارو برگذار کنن من خودم امسال کلاس هشتم هستم با ماسک و رعایت پرتکل های بهداشتی می تونیم بریم مدرسه و در اخر اگه هم مجازی برگذار بشه بیشتر دانش اموزان برای امتحان ها اکثرا تقلب میکنن یا اصلا کتاب نمیخونن و روی کتاب امتحان رو میدن و همه هم بیست میگیرن اینطوری نمیشه که الکی کسی رو قبول کنن
  • لیلا IR ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    20 20
    وای نه تو رو خدا انقدر اعتراض نکنید. بذارید کنکور برگزار بشه. دیگه داریم روااانی میشیم. چرا اصلا دانش آموزا رو درک نمیکنید؟ من یکی شخصا حاًرم برم کرونا بگیرم ولی این فشار لعنتی کنکور از سرمون برداشته بشه
  • زهرا IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
    49 20
    حالا معلم ها یک امسال تو خونه بودند و بیکار هم نبودند تو فضای مجازی درس رو ادامه دادند اگه کرونا نبود که تو خونه نمی موندن وقتی با ۳۰ و۴۰ دانش آموز سروکله میزدن که چیزی نبود حالا همه طلبکار معلم ها شدید .والله کلاس برای ما بهتر از فضای مجازی هست چیه اعصاب خرد کن هست
  • باران IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    15 1
    باسلام لطفا تکلیف معلمان حق التدریس رو درمهرماه۹۹ مشخص کنید..با این حقوق پایین و تورم باید چکار کرد؟ چگونه زندگی کنیم شما بگید بااینهمه بدهی وقسط افزایش حقوق ومهتراز همه تعیین تکلیف بشن
  • IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    15 3
    بدون شک بچه هایم را به مدرسه نخواهم فرستاد تا به عنوان موش آزمایشگاهی برای به دست آوردن درصد مبتلایان به کرونا که مدارس حضوری باشند یا مجازی, با جانشان بازی شود.
  • ماریا IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    30 3
    باسلام ماکه بچه ابتدایی داریم که نمیتونیم گوشی رو دست بچه ها بدیو وبگیم خودت درس بخون در فضای مجازی ۸۰ درصد بار آموزشی رو دوش والدین هست بااین اوضاع خراب اقتصادی ودغدغه خانواده ها برای کرایه خانه وروزمرگی دیگه هیچ اعصابی نمیمونه که با بچه ها سروکله بزنیم اگر وزیر فکری به این اوضاع نکنه آینده ی بدی در انتظار خیلی از بچه ها ست که با پایه های ضعیف وبی انگیزه میان بالا کانال،شاد ه نفع معلم وبه ضرر خانواده ها ست کن ۲تا ابتدایی دارن هم چشمام ضعیف شد وهم دارم قرص اعصاب میخورم مدرسه خیلی خیلی خوبه خواهشا یه فکری مسئولین کنند
  • IR ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    12 7
    بندرعباس شهر من بسیار گرم هست بچه ها چطور ماسک می تواند بزنند بااین هوای گرم همین جوری نفس ادم داره می گیره وکللس ها بسیار شلوغ هر کلاس ۴۵ دانش اموز روی هر نیمکت سه دانش اموز کجا فاصله گذاری میشه کرد واز لحاظ نظا فت کلاس سرویس بعداشتی وضعیت زیر صفر هست چطور فرزند م به مدرسه برود خدا شاهدا اصلا نظافت اصلا زیر صفر هست حتی مایع دستشویی نمی ریزن که بچهها دستشون بشورن
  • مجید IR ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    26 5
    من که امکان نداره بزارم بچه ام بره مدرسه. یک سال یا چند سال از درس خوندن عقب بمونه بهتره که جونش در خطر باشه. آقازاده ها هم میرن مدرسه!!!؟؟؟ یا کلاسهای خصوصی و مدارک تحصیلی ساختگی میگیرن.!!؟؟
  • رضا IR ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    11 7
    تن قران مدرسه رو باز کنید برنامه شاد خیلی کیری بود
  • Hh IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    13 5
    یه هفته مدارس رو باز کردید من معلم رفتم مدرسه میگم یه ماسک بدین برم کلاس معاون مدرسه گفت ۷عدد ماسک دادن مدرسه ما گفتن فقط مال دانش اموز معلم حق استفاده نداره بعد جناب وزیر میگه ما امادگی کامل داریم برا بازگشایی مدارس نمیدونم منظور از ما کیه من معلم که یه گوشی نفتی دارم هی هنگ میکنه . چشموتون باز کنین واقعیت ها رو ببینین جنا ب وزیررر
  • عسل IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
    25 5
    جناب وزیر اگه شما جان بچه ها و عزیزان خودتونو به خطر میندازین که برن مدرسه ما هم میرم مدرسه ختم کلام