به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کریم ذوالفقاری اظهار داشت: تولید قارچ در شهرستانهای شهریار، ملارد، پاکدشت، ورامین و پیشوا رونق دارد که شامل تولید ۲۹ درصد قارچ کشور می شود.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف قارچ در جهان ۴ تا ۵ کیلوگرم به ازای هر نفر است، یادآور شد: در کشور ما با توجه به شرایط مناسب و به دلیل توسعه واحدهای تولیدی، میزان سرانه مصرف قارچ یک کیلو و ۶۰۰ گرم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: امسال ۴۲ هزار تن قارچ در استان تهران تولید شده و بیش از ۱۰ درصد واحدهای پرورش قارچ در کنار تولید، صنایع تبدیلی و تکمیلی جانبی نیز دارند و همچنین ۵ واحد تولید کمپوست قارچ در استان تهران فعال هستند.
نظر شما