به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدرضا حاجی رضا یکشنبه ۸ تیر بیان کرد: این طرح با همکاری مشترک دستگاههای جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و استاندارد اجرا میشود.
وی افزود: هدف از این طرح رهگیری محصولات کشاورزی و پایش محصولات آلوده از محل تولید تا مصرف و شناسنامهدار کردن محصولات کشاورزی از اولویتهای آن است که برای محصولات پرخطر کشاورزی در سطح کشور و استان اجرا میشود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: برای این کار در فاز اول کد ۱۶ رقمی برای محصولات موردنظر صادر میشود که در استان قم این مرحله به اتمام رسیده است.
حاجی رضا ادامه داد: هماکنون دوره های تخصصی در مورد ارتقای سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی توسط سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار میشود. با اجرای طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی، زنجیره تولید غذای سالم در سطح مزارع، باغها و سایر بخشهای کشاورزی استان تکمیل گردد.
وی یادآور شد: ارتقای سلامت محصولات کشاورزی قم دارای مزایای اقتصادی قابلتوجهی نیز است. کشاورزان قمی نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان و تامین امنیت غذایی کشور دارند، بهنحویکه هماکنون بسیاری از تولیدات کشاورزی و دامی قم به سایر استانها صادر میشود.
نظر شما