مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
۰ نفر

مدیرکل دامپزشکی البرز گفت: از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خودشان هم که شده مرغ و گوشت را فقط از مراکز مجاز عرضه تهیه کنند و به‌هیچ‌وجه سراغ مراکز غیرمجاز نروند.

گوشت قرمز

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، غلامرضا توکلی اظهار کرد: در حال حاضر شش کشتارگاه طیور در البرز فعالیت دارد که همگی آن‌ها دارای گرید B هستند و هیچ‌کدام هنوز موفق به تجهیز دستگاه‌های خود و اخذ گرید A و A پلاس نشده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی البرز ادامه داد: در کشتارگاه‌هایی که گرید A و A پلاس نیستند امعا و احشاء مرغ به‌صورت دستی تخلیه می‌شود و ممکن است در این فرایند بخشی از قسمت‌های داخلی مرغ به‌درستی تخلیه نشود و همچنین احتمال انتقال برخی آلودگی‌ها هم وجود دارد.

وی بیان کرد: در کشتارگاه‌های گرید A و A پلاس تخلیه امعا و احشاء مرغ به صور کامل توسط دستگاه انجام می‌شود، گفت: در تلاشیم با اعطای تسهیلات به کشتارگاه‌های طیور استان زمینه به‌روزرسانی دستگاه‌ها و تغییر گرید آن‌ها را فراهم کنیم.

توکلی با اشاره به اینکه قیمت مرغ‌های که در کشتارگاه‌های گرید B تا A پلاس باهم تفاوت دارد، توضیح داد: مرغ‌های گرید A حدود ۵۰۰ تومان و A پلاس هم حدود هزار تومان از دیگر مرغ‌های بسته‌بندی‌شده گران‌تر است ولی این گرانی با توجه به تخلیه کامل امعا و احشاء و افزایش فاکتورهای بهداشتی به نفع مردم است.

وی ادامه داد: روی بسته‌بندی تمام مرغ‌هایی که مردم از مراکز مجاز تهیه می‌کنند، گرید مرغ‌ها درج‌شده و از طریق بارکد روی این بسته قابل‌پیگیری است.

مدیرکل دامپزشکی البرز با اشاره به فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع برخی بیماری‌های مشترک دام و انسان اضافه کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خودشان هم که شده مرغ و گوشت را فقط از مراکز مجاز عرضه تهیه کنند و به‌هیچ‌وجه سراغ مراکز غیرمجاز نروند.

این مسئول تأکید کرد: یکی از این بیماری‌ها سی سی اچ اف (تب کریمه و کنگو) است که اگر به انسان منتقل شود در حالت حاد می‌تواند به مرگ فرد مبتلا منتهی شود.

وی گفت: با این اوصاف مردم باید از خرید گوشتی که مهر دامپزشکی ندارد و مرغی که به‌صورت سنتی و دستی کشتار می‌شود جداً خودداری کنند.

کد خبر 514964

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha