یک رستوران‌دار معروف آمریکایی هشدار داد: در صورتی که دولت نتواند به صنعت رستوران‌داری این کشور کمک کند، شاهد ورشکستگی گسترده آنها در آمریکا خواهیم بود و میلیون‌ها فرصت شغلی از بین می‌روند.

ضرر - زیان - ورشکستگی

به گزارش همشهری آنلاین فارس به نقل از راشاتودی نوشت: اندرو زیمرن، رستوران‌دار معروف آمریکایی و برنده جوایز آشپزی، هشدار داد: رستوران‌ها یکی از بنگاه‌های اقتصادی هستند که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده و حتی پس از پایان شیوع ویروس  کرونا رستوران‌ها در آمریکا با مشکل جدی در ادامه فعالیت خود مواجه خواهند بود.

اگرچه برخی رستوران‌ها توانستند با ارائه غذای بیرون بر در طول اعمال محدودیت‌های اجتماعی به خاطر کرونا در آمریکا به فعالیت خود ادامه دهند، شیوع این ویروس برای صنعت رستوران‌داری که از نظر تعداد شغل ایجاد شده در آمریکا جایگاه دوم را در اختیار دارد، یک فاجعه بود.

زیمرن می‌گوید: تحویل سفارش‌های بیرون‌بر درآمد کمی برای رستوران‌ها دارد و نمی‌تواند برای بسیاری از آنها با توجه به نرخ اجاره و دیگر هزینه‌ها راه حل جامعی باشد.

وی گفت: طرح کمک مالی دولت آمریکا به رستوران‌ها باید از نظر مدت افزایش یابد چرا که نمی‌توان برای یک بحران ۱۸ ماهه یک کمک ۸ هفته‌ای ارائه داد.

این رستوران‌دار معتقد است: صنعت رستوران‌داری آمریکا نخواهد توانست طی یک سال آینده و یا حتی بیشتر، به ظرفیت کامل فعالیت خود برسد.

زیمرن خواستار حمایت بلند مدت دولتی از صنعت رستوران داری که ۱۱ تا ۱۵ میلیون شغل در آمریکا ایجاد کرده و در بسیاری از ایالت‌ها ۲۰ درصد کل مالیات را پرداخت می‌کند، شد.

کد خبر 511632

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha