پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
۰ نفر

سازمان بهداشت جهانی با اعلام ایکه هم اکنون بیش از 100 واکسن کرونا در حال تولید است اظهار داشت که این ویروس همچون ویروس ایدز باقی خواهد ماند.

مارك رايان

به گزارش همشهری آنلاین به نق از یورونیوزف سازمان جهانی بهداشت دیروز، چهارشنبه ۱۳ مه (۲۴ اردیبهشت) هشدار داد که ویروس جدید کرونا که عامل بیماری کووید ۱۹ است می‌تواند مانند ویروس اچ آی وی به یک بیماری همه‌گیر بومی و دائمی (اندمی) تبدیل شود.

مایک رایان، مدیر امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری گفت: «مهم است که این موضوع مطرح شود: این ویروس ممکن است به یک ویروس همه‌گیر بومی دیگر در جوامع ما تبدیل شود و هرگز از بین نرود.»

  • هیچ وعده‌ای در کار نخواهد بود

وی تاکید کرد: «هیچ وعده‌ای در کار نخواهد بود و تاریخی هم وجود ندارد. این بیماری ممکن است به یک مشکل طولانی مدت تبدیل شود، شاید هم چنین اتفاقی رخ ندهد.»

با این حال وی گفت که جهان تا حدودی توانسته‌ است از عهده این بیماری بر بیاید. وی تاکید کرد که اگر واکسنی برای مهار این ویروس تولید شود باز هم تلاش عظیمی نیاز است.

طبق گزارش‌ها تاکنون بیش از ۱۰۰ واکسن احتمالی برای ویروس جدید کرونا تولید شده است و حتی برخی از این واکسن‌ها مراحل بالینی خود را می‌گذرانند اما متخصصان حوزه پزشکی به دشواری‌ها یافتن واکسن‌های موثر برای مقابله با این ویروس واقف هستند.

آقای رایان با اشاره به تولید واکسن سرخک گفت که این بیماری با وجود واکسن ریشه‌کن نشده است.

رایان خاطرنشان کرد: واکسن‌ها برای سایر بیماری‌ها مانند سرخک نیز تولید شده اما این بیماری هنوز از بین نرفته است.

رایان معتقد است که برای پایین آمدن خطر، کنترل ویروس بسیار مهم است، چون میزان ابتلا به این بیماری در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی همچنان بالاست.

دولت‌های سراسر جهان با این سوال روبرو هستند که چگونه باوجود کروناویروس جدید می‌توانند اقتصاد خود را مجدد بازیابی کنند.

از سوی دیگر به گزارش ایسنا، اتحادیه اروپا نیز روز چهارشنبه برای بازگشایی تدریجی مرزها که به دلیل این‌همه‌گیری بسته‌شده‌اند، تاکید کرد.

این اتحادیه گفت: هنوز برای نجات‌ صنعت گردشگری در فصول گردشگری تابستانی دیر نشده است.

اما کارشناسان بهداشت عمومی معتقدند که برای جلوگیری از شیوع موج جدید ابتلا به این بیماری، احتیاط شدید لازم است.

رایان تاکید کرد: باز کردن مرزهای زمینی نسبت به کاهش سفرهای هوایی ریسک کمتری دارد و چالشی متفاوت خواهد بود.

ماریا ون کرکوو، اپیدمیولوژیست سازمان بهداشت جهانی گفت: "ما باید بدانیم که قرار است مدتی طول بکشد تا از این بیماری همه‌گیر رهایی یابیم."

به گزارش یورونیوز، طبق آخرین آمارها، تاکنون بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر 511573

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • لیدی باگ IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
    2 0
    یعنی تا ابد نمیره؟
  • نن IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
    2 0
    وایییییی
  • IR ۲۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
    0 0
    فقط ظهور امام زمان ...