مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
۰ نفر

پلاسمای خون مورد نیاز بیماران مبتلا به ویروس کرونا در قزوین با مشارکت اداره کل انتقال خون استان و همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی جمع‌آوری می‌شود.

ویروس کرونا

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، مدیرکل انتقال خون قزوین گفت: دریافت پلاسما یکی از راهکارهای تسریع در درمان بیماران مبتلا به کرونا به شمار می‌رود.

دکتر مهدی اکبری افزود: طرح دریافت پلاسما از بیماران بهبود یافته مبتلا به کرونا در ۱۴ استان کشور آغاز شده و با توجه به ظرفیت‌های استان قزوین در این خصوص و با رایزنی با سازمان انتقال خون، مقرر شد این طرح در قزوین نیز اجرایی شود.

این مسئول اضافه کرد: تجهیزات مربوط به اجرای این طرح تامین شده و به زودی در اختیار اداره کل انتقال خون قزوین قرار می‌گیرد و پس از کسب تأییدیه‌های لازم به لحاظ فنی و مطابقت با استانداردهای تعیین شده و با هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی آغاز می‌شود.

وی افزود: فرایند دریافت پلاسما از بیماران بهبود یافته پیچیده نیست و شبیه اهدای خون است با این تفاوت که ابتدا از بیماران یک آزمایش گرفته می‌شود تا اطمینان حاصل شود که خون فرد دارای شرایط لازم برای انتقال به بیماران است.

مدیرکل انتقال خون استان قزوین بیان کرد: در این طرح پلاسمای خون بیمارانی که چهار هفته از بهبود آنها سپری شده است، دریافت می‌شود.

این مسئول گفت: همه پروتکل‌های بهداشتی در جریان دریافت پلاسمای خون بیماران بهبود یافته رعایت می شود و این افراد نباید نگرانی از این بابت داشته باشند و از بیماران بهبود یافته می‌خواهیم به شکرانه بازگشت سلامت خود و کمک به درمان بیماران موجود و نجات جان آنها در این طرح نیکوکارانه شرکت کنند.

ویروس کرونا موسوم به کوید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر ماه سال ۹۸ ) در شهر ووهان چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

براساس آخرین آمار تاکنون چهار میلیون و ۱۸۰ هزار و ۳۰۵ نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده که از این تعداد ۲۸۳ هزار و ۸۶۰ نفر جان باخته و یک میلیون و ۴۹۰ هزار و ۷۷۶ نفر نیز بهبود پیدا کرده‌اند.

کد خبر 510393

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha