گروه ایمنی شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به دست یابی به فناوری ساخت کیت تشخیص سرولوژی کرونا شد. با دستیابی به این فناوری به راحتی می توان به این سوال پاسخ داد که آیا فرد قبلاً به این ویروس مبتلا شده است یا خیر.

دکتر زرنانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امیر حسن زرنانی رئیس بخش ایمن شناسی دانشکده بهداشت در این باره گفت: «این کیت تماماً با دانش فنی ایرانی ساخته شده است. سیستم ایمنی افرادی که با ویروس برخورد داشته اند بر ضد ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرده و این آنتی بادی ها توسط کیت تشخیص سرولوژی کرونا قابل شناسایی است.»

او افزود: «اطلاعات موجود در مورد ایمنی حاصل از مواجهه با ویروس در بدن هنوز کامل نیست ولی این تصور وجود دارد که بخش عمده ای از افراد که دارای این نوع از آنتی بادی‌ها هستند، نسبت به عفونت مجدد ایمن می شوند و می توانند در محل کار خود حضور داشته باشد. این امر از نظر سیاستهای کلان بهداشتی کشور حائز اهمیت فراوان است.»


به گفته دکتر زرنانی این تکنولوژی همه گیری واقعی را نشان می دهد و به پزشکان کمک می کند روند بهبود بیماران کرونایی را ارزیابی کنند. زمانی که دوره بیماری تمام شود دیگر نمی‌توان با تست های مولکولی (شناسایی‌کننده ماده ژنتیکی ویروس )‌ تشخیص داد که آیا فرد مبتلا بوده است یا خیر؛ در صورتی که با توجه با ماندگاری طولانی مدت آنتی بادی های ضد ویروس در بدن، تست های سرولوژیک تا مدتهای طولانی مثبت باقی می ماند. این تست ساده و در مدت زمان ۲ ساعت بر روی نمونه خون در تمامی آزمایشگاه های پزشکی و تحقیقاتی سراسر کشور قابل انجام است .

این محصول حاصل تلاش گروه ایمنی شناسی دانشکده بهداشت و یک پروژه تحقیقاتی به سرپرستی آقای دکتر فاضل شکری است  و در مرحله اخذ مجوز از وزارت بهداشت است.

کد خبر 504199

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha