کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند،  ضمن منع مصرف الکل گفت: فرد مبتلا به کرونا با یک رژیم غذایی خوب و علمی می‌تواند دوران نقاهت خود را پشت سر گذاشته و سلامتی کامل خود را به دست آورد.

مواد غذایی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، زهره امیرپور اظهار کرد: بیماری که تحت تاثیر بیماری کرونا بوده، طبیعی است که اشتهای خود را از دست بدهد، اما باید با رعایت نکات تغذیه‌ای، اشتها و توان را دوباره به بدن بیمار برگرداند.

وی افزود: مواد غذایی مهمی که در آن منابع غذایی حاوی روی و آهن وجود دارند، می‌توانند در بهبود بیماری و بازگشت اشتها به فرد کمک‌کننده باشند.

این کارشناس تغذیه،  خراسان جنوبی با تاکید بر مصرف زرده تخم‌مرغ، انواع حبوبات و مغزها و میوه‌ها در دوران نقاهت این بیماری، تصریح کرد: مصرف مناسب مایعات و میل کردن آب گوشت می‌تواند در درماتن زودتر این بیماری موثر باشد.

امیرپور با تاکید بر بهره‌گیری از منابع غذایی حاوی ویتامین A و C برای بازگشت توان به بدن فرد، افزود: استفاده از مواد غذایی پروتئینی و دارای کربوهیدرات نیز بسیار توصیه می‌شود.

وی بیان کرد: مصرف دمنوش‌های مختلف، شیر، میوه‌ها و سبزیجات، استفاده از زردچوبه، زنجبیل و سیر در غذاها باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و دستگاه عصبی فرد می‌شود.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: افراد پس از بهبودی باید ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهند تا سیستم ایمنی و هوازی بدن تقویت شود.

امیرپور در مورد شایعه مصرف نوشیدنی‌های حاوی الکل برای درمان و یا پیشگیری از کرونا، افزود: این سخن تنها یک شایعه بوده ومتاسفانه عده زیادی به دلیل مصرف بیش از حد الکل جان خود را از دست می‌دهند.

وی اضافهکرد: حقیقت این است که خوردن الکل نقشی در درمان بیماری کرونا ندارد و هنوز محققان و دانشمندان در جستجوی راه‌های درمان این بیماری هستند.

کد خبر 499140

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha