ششمین اجلاس منطقه‌ای خاورمیانه و شمال آفریقا با برگزاری دو کارگروه کمک هزینه‌های مالی و آموزش در نوبت صبح به پایان رسید.

اجلاس

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، در همین رابطه شهزاد کیانی دبیر فدراسیون ایران ابتدا در نشست گرنت فدراسیون جهانی شرکت کرد و در یک تمرین مشترک با کشورهای الجزایر، تونس و عمان به طراحی یک پیش‌نویس تقاضای کمک هزینه مالی فدراسیون جهانی پرداختند که با طرح آزمایشی کارتینگ‌های با سوخت برقی به مرحله ارائه طرح رسیدند و نهایتا مقرر شد طرف ایرانی از این طرح دفاع نموده و آن را معرفی نماید که با استقبال خانم رابسون، مدیر طرح کمک‌های مالی فدراسیون جهانی واقع شد.

پس از این کارگروه، دبیر فدراسیون ایران در کارگروه ویژه آموزش فدراسیون جهانی شرکت کرد. این بار مدرس انگلیسی این کلاس از همه حاضرین خواست تا نیازهای پیش روی آموزش خود را اعلام نمایند که تیم اعزامی کشورمان هم در توضیحی مفصل و جامع به بیان اولویت‌های بخش آموزش در کشورمان پرداختند.

کیانی در این کارگروه تاکید کرد که قبل از هرچیز برای آموزش در ایران نیازمند بازطراحی یک ساختار مدون و نوین، مشابه فدراسیون جهانی هشتیم تا اساسا آموزش یکسان‌سازی شود. وی افزود باید بدانیم چند دوره آموزشی با چه کیفیت و کمیتی مورد نیاز است تا به اهداف طبقه‌بندی شده و سطوح ارزیابی درستی در بحث آموزش برسیم.

در این نشست از سوی ایران پیشنهاد شد تا فدراسیون جهانی موضوع آموزش را از طریق سیستم رو در رو دنبال کند که با رای اکثریت اعضا تصویب و جهت اجرا به کمیته آموزش فدراسیون جهانی ارسال شد.

شهزاد کیانی در آخرین برنامه خود در خلال ششمین اجلاس منطقه‌ای خاورمیانه و شمال آفریقای فدراسیون جهانی اتومبلیلرانی در دو سمینار ایمنی و شناسایی راننده‌های جوان شرکت کرد. این دو برنامه آخرین برنامه‌های پیش‌بینی شده فدراسیون جهانی در آخرین روز از اجلاس منطقه شمال آفریقا و خاورمیانه بود که با تدریس رنان مورگان، پرفسور دیوید حسن، اندرو پاپولیدیس و متخصصان ایمنی فدراسیون جهانی برگزار شد.

در آخرین ساعات این کنگره جان تاد، رئیس فدراسیون جهانی دوباره به سالن اصلی اجلاس بازگشت و در سخنانی ضمن تقدیر از برگزاری موفق این کنگره ابراز امیدواری کرد تا نسل جدید خودروهای بیابان‌پیمایی بتوانند تحولی شگرف در منطقه ایجاد کنند. وی همچنین با تقدیر از طرح‌های ارایه شده از سوی برخی کشورهای شرکت‌کننده از جمله موریتانی و عربستان سعودی، چشم‌انداز منطقه را روشن توصیف نمود.

علاوه بر جان تاد، دکتر محمد بن سلیم نایب رئیس فدراسیون جهانی و تنی چند از مدیران ورزشی عمان سخنرانی پایانی خود را ایراد کردند. سپس از شرکت‌کنندگان دعوت شد تا نظرات و پیشنهادات خود را اعلام کنند که شهزاد کیانی، دبیر فدراسیون ایران ضمن تقدیر از تیم مدیریت منطقه، ابتکارات جالب توجه این کنگره در شیوه نظرسنجی‌ها و فرصت محدود هر فدراسیون برای ارائه کارنامه خود در ابتدای کنگره را ستود.

سپس تیم ایرانی برای دریافت نشان ویژه کنگره منا و لوح تقدیر روی سکو حاضر شدند و توسط جان تاد، رئیس قدراسیون جهانی مورد استقبال قرار گرفتند.

  • مدرس و متخصص تایم‌گیری از سوی فدراسیون جهانی اتومبیلرانی به ایران می‌آید

پس از رایزنی تیم ایرانی با هانی شعبان، مدرس منطقه‌ای از سوریه در خلال اجلاس خاورمیانه و شمال آفریقای فدراسیون جهانی اتومبیلرانی، مقرر شد تیم فنی متشکل از مدرس و یا متخصص تایم‌گیری فدراسیون جهانی اتومبیلرانی جهت نصب و آموزش استفاده از دستگاه ویژه تایمگیری به ایران اعزام شود.

این دستگاه سال گذشته به عنوان بخشی از کمک هزینه فدراسیون جهانی اتومبیلرانی در سال ۲۰۱۹ به کشورمان ارسال شد و اعزام مدرس برای نصب و آموزش استفاده نیز بخشی از قرارداد ایران با فدراسیون جهانی بود که به علت تاخیر در ارسال دستگاه محقق نشده بود.

بر این اساس قرار است در آینده ای نزدیک یک مدرس جهانی برای نصب و تدریس این دستگاه پیشرفته به کشورمان سفر کند.

کد خبر 484521

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ساير ورزش‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha