نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: به دلیل فراوانی دام مشکلی در تأمین گوشت قرمز نداریم و شاهد کاهش ۲۵ درصدی نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان هستیم.

گوشت قرمز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اصغر پور باطنی نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان اظهار داشت:با توجه به فراوانی دام و جلوگیری از صادرات گوشت دام شاهد کاهش ۲۵ درصدی نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان هستیم. پیش‌بینی می‌شود نرخ گوشت قرمز در بازار استان اصفهان به‌صورت ماهانه کاهش داشته باشد.

او افزود:.در حال حاضر اصلی‌ترین مشکل بازار گوشت قرمز استان اصفهان کاهش شدید قدرت خرید مردم است که این موضوع نیز یکی از دلایل کاهش نرخ گوشت قرمز بازار استان اصفهان به شمار می‌رود.

نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان تاکید کرد:خوشبختانه به دلیل فراوانی دام مشکلی در تأمین گوشت قرمز موردنیاز بازار اصفهان وجود ندارد. خوشبختانه سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان در بازار در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد مطلوب‌تر است.

پور باطنی ادامه داد:در تلاشیم تا با افزایش سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان نرخ گوشت قرمز را در مناطق مختلف استان اصفهان به‌صورت یکسان فروخته شود.

او گفت: در حال حاضر نرخ هر کیلو گوشت گوساله درجه‌یک بین ۷۰ تا۸۰ هزار تومان، گوشت گوسفندی درجه‌دو بین ۷۰ تا۹۵ هزار تومان و گوشت‌های درجه سه که شامل میش، بز و قوچ می‌شوند بین ۷۵ تا۹۳ هزار تومان در بازار اصفهان فروخته خواهد شد.

کد خبر 471749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =