به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حمید سلیمانی گفت: آستانهاشرفیه از قطبهای تولید کدو در گیلان است و به دلیل کیفیت بالای این محصول، آستانه برندی معتبر برای کدوی ایران محسوب میشود.
وی افزود: به دلیل شرایط آب و هوای تولید کدو در آستانه امسال نسبت به سال گذشته از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
سلیمانی ادامه داد: کشت صیفیجات از جمله کدو موجب افزایش درآمد کشاورزان میشود.
وی با اشاره به اینکه کشت صیفیجات علاوه بر اینکه موجب افزایش تنوع تولید محصولات میشود، خاطرنشان کرد: به دلیل آبرفتی بودن خاک آستانه شاهد کیفیت بسیار مطلوب صیفیجات هستیم.
وی تصریح کرد: کدو در دو مرحله بهاره و پاییزه در آستانه کشت میشود و در بازارهای محلی این شهرستان و دیگر بازارهای استان به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: پیشبینی میشود، امسال نسبت به سال گذشته تولید کدو از تولید بیشتری برخوردار باشد.
وی افزود: کدوهای آستانه از بازارپسندی بسیار خوبی برخوردار هستند و به دلیل ارتقای آگاهی مردم از ارزش غذایی این محصول، مصرف کدو در بین مردم و مسافرین افزایش یافته است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: بانوان آستانهای از کدو شیرینیها و غذاهای بسیار خوشمزهای درست میکنند که محبوبیت آنها به همه کشور رسیده است.
مدیرجهاد کشاورزی آستانه گفت: ۲۹۸ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت کدو اختصاص دارد به طور میانگین در هر هکتار حدود ۲۵ تن کدو تولید میشود.
وی افزود: در این شهرستان انواع کدوی حلوایی، انجیری، تنبل، خورشتی و ... تولید میشود و این شهرستان از نظر تنوع تولید انواع کدو مشهور است.
نظر شما