به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، «هما خورشیدی» با اشاره به استانداردسازی سفرهخانههای سنتی، اظهار کرد: این اماکن با ضوابط کمی و کیفی تطبیق پیدا کرده و موظف خواهند شد تا خدمات را بر این اساس ارائه دهند.
وی افزود: برای استانداردسازی سفرهخانههای سنتی بر اساس ضوابط ساختمانی، ایمنی و بهداشت و نیروی انسانی، آنها را ارزیابی کرده و بر اساس امتیازی که در این مرحله کسب میکنند، درجهبندی میکنند.
این مسئول ارائه نرخنامه از سوی سفرهخانههای سنتی را از مزایای استانداردسازی اعلام کرد و گفت: صدور پروانه بهرهبرداری یا تمدید آن مستلزم گرفتن گواهینامه استاندارد است.
وی با اشاره به استاندارد سازی واحدهای اقامتی به عنوان یکی از شاخصههای ارزیابی عملکرد گردشگری، تصریح کرد: هتلها، مهمانپذیرها و واحدهای پذیرایی بین راهی هر سال بر اساس استانداردهای کمی و کیفی گواهینامه استاندارد دریافت میکنند که به تازگی سفرهخانههای سنتی نیز به دریافت آن موظف شدهاند.
خورشیدی در پایان خاطرنشان کرد: اگر واحدهای اقامتی در طرح «درجهبندی واحدهای استاندارد»، شاخصههای ارزیابی و درجهبندی را رعایت نکنند باعث تنزل درجه متناسب با شرایط واحد اقامتی و حتی لغو گواهینامه استاندارد آنها خواهد شد.
نظر شما