اگر شما هم از طرفداران نوشیدنی‌های ترش هستید، چای زرشک می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های شما باشد. پاییز فصل زرشک تازه است پس تا دیر نشده این چای خوش طعم و خوش رنگ و رو را تهیه و دوستانتان را شگفت زده کنید.

چاي زرشك

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سایت تصویر زندگی، زرشک برای انواع عفونت‌های گلو و گوارشی و همین طور التهابات خیلی مفید است.  فشار خون را پایین میآورد و برای تنظیم ضربان قلب می‌تواند مصرف شود. با نوشیدنی چای زرشک از خواص این میوه ارزشمند برخوردار شوید.

  • مواد لازم 

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش ۲ لیوان

چای خشک  ۱ قاشق چای خوری

  •  روش آماده کردن زرشک تازه برای تهیه چای زرشک

ابتدا زرشک تازه را پاک کنید.

مراقب باشید تیغ بوته توی دستتون نره!

زرشک را بشویید.

  • طرز تهیه چای زرشک

ابتدا چای خشک را داخل قوری ریخته و روی آن ۲ لیوان آب در حال جوش بریزید . ۵ دقیقه فرصت دهید تا چای رنگ بگیرد.

۲ قاشق زرشک را داخل قوری بریزید و اجازه دهید چای دم بکشد.

آشنایی با خواص انواع چای

می‌توانید این چای را با نبات یا عسل هم دم کنید.

به این ترتیب که ۲ قاشق غذاخوری عسل یا دو شاخه نبات به قوری اضافه کنید و بگذارید چای دم بکشد.

کد خبر 462233

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha