همشهری آنلاین: پختن کیک را در این روزها از دست ندهید. زیرا که پاییز و زمستان پر است از نوبرانه‌های خوشمزه‌ای که می‌توانیم با آنها به کیک‌هایمان طعم و مزه بی‌نظیر و اصیلی بدهیم. یکی از آن نوبرانه‌های خوشمزه خرمالو است. یکی از خوراکی‌های پاییزی رنگ دیگر با طعم شیرین و بی نظیرش.

كيك خرمالو؛ دسرسي پاييزي
  • مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع یک پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چای خوری
هل (پودر) ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ پیمانه
خرمالو (پوره شده) ۳/۴ پیمانه
گردو (خرد شده) ۱/۲ پیمانه

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

  • طرز تهیه:

۱ ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی کاملا میزنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن ظرف نریزد.

۲ سپس زرده‌ها را به همراه روغن و شکر کاملا می‌زنیم تا رنگ آن کاملا روشن شود، حالا خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌کنیم و به صورتی مخلوط می‌کنیم که حالت دورانی کفگیر یا لیسک باعث خوابیدن پف خمیر نشود.

۳ سپس مواد را در قالب چرب شده دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت می‌پزیم.

  • سایر نکات:

۱)اگر دوست دارید کیک را روی گاز هم می‌توانید بپزید فقط روغن بیشتری بریزید و حتما از ظرف نچسب و دم کنی استفاده کنید.

۲)سعی کنید دارچین را حذف نکنید اما اگر مزه آن را دوست ندارید از همان میزان پودر کاکائو استفاده کنید.

۳)برای تهیه پوره خرمالو مقداری خرمالوی کاملا رسیده را پوست بگیرید و آن را با مقدار کمی شکر داخل مخلوط کن به خوبی بزنید تا پوره و نرم شود.

منبع: پاپیون

کد خبر 461434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار