همشهری آنلاین: این غذا، انرژی‌زای خوشمزه‌ای است که به شما نیروی خارق‌العاده‌ای می‌دهد.

كوكوي كدوحلوايي
مواد لازم اندازه مقدار / کالری
کدو حلوایی یک و نیم کیلوگرم ۱۰۰ گرم / ۳۵ کالری
پیاز ۳ عدد متوسط ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
شکر یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری سرپر ۱۰۰ گرم / ۳۲۰ کالری
آرد سفید یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۳۴۱ کالری
نمک و فلفل به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم برای سرخ کردن ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
تخم مرغ ۴ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
  • طرز تهیه:

*. ابتدا پیازها را پوست کنده و پس از شستن، با رنده درشت، رنده کرده و کنار بگذارید.سپس در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و پیازهای رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز تفت داده شود.

*. کدو حلوایی را شسته و پوست آن را با چاقو بکنید، سپس شروع به رنده کردن کنید.نکته: برای آنکه رنده کردن کدو راحت‌تر انجام شود، ابتدا آن را به تکه‌های درشت بریده و سپس رنده کنید. در ضمن برای رنده کردن، بهتر است از رنده درشت استفاده کنید.

*. حالا کدوی رنده شده را به پیاز اضافه کنید و مرتب مخلوط کدو و پیاز را هم بزنید تا در روغن تفت داده شده و آب آن کشیده شود.در این موقع، زعفران ساییده شده و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

*. بعد از آنکه آب اضافی مخلوط تمام شد، شعله را خاموش کنید و مخلوط را بگذارید تا کاملا سرد شود.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و با چنگال، خوب هم بزنید .سپس به آن آرد اضافه بکنید و به هم زدن ادامه دهید.

*. پس از آن، تخم مرغ‌ها را روی مخلوط کدو و پیاز ریخته و با هم خوب مخلوط کنید. حالا دیگر مایه کوکو آماده شده است.در یک تابه گود حدود نصف پیمانه روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید.

*. با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد.بعد از گذشت حدود یک ربع، در تابه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی آن بخار شود. برای این منظور، بهتر است چند سوراخ کوچک روی کوکو ایجاد کنید تا کوکو بهتر سرخ شود (علامت سرخ شدن کوکو، تغییر رنگ دادن دور آن است).

*. بعد از اینکه دور کوکو تغییر رنگ پیدا کرد، سینی گردی کمی بزرگ تر از دهانه تابه را روی آن بگذارید و کوکو را برگردانید؛ سپس کوکو را با همان روش، داخل همان تابه یا تابه دیگری به همان اندازه منتقل کنید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود؛ با این روش، کوکو به صورت درسته و مانند ته چین برمی‌گردد.

*. با توجه به اینکه برگرداندن کوکو به صورت درسته آن هم در دو مرحله کار چندان راحتی نیست، شما می‌توانید مانند بعضی از کوکوهای دیگر، آن را به صورت مثلثی یا هر شکل دیگری برش زده و هرکدام از برش‌ها را به صورت جداگانه برگردانده و سرخ کنید.

*. زمان لازم برای پخت این غذا، حدود یک ساعت است که در یک ربع آخر بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید تا کوکو نسوزد.توجه: قبل از اینکه مایه را داخل تابه بریزید، حتما از داغ بودن روغن اطمینان پیدا کنید تا کوکو به صورت درسته برگردانده شود.

منبع: آکایران

کد خبر 460077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =