مصرف بیش از حد گوشت قرمز به خصوص گوشتهای فراوریشده مانند سوسیس و هاتداگ در ایجاد بیماریهای مزمنی مانند بیماری قلبی، دیابت و چاقی نقش دارد.
خوردن بیش از حد فراوردههای حیوانی به معنی مصرف کم فیبرهای خوراکی است که فقط در غذاهای با اساس گیاهی یافت میشوند. فیبرهای خوراکی به سلامت دستگاه گوارش کمک میکنند، کلسترول خون را کاهش میدهنند و باعث میشوند شما احساس پری کنید و زودتر دست از خوردن بکشید.
بیشتر کالریهای روزانهتان باید از غذاهای مانند میوهها، سبزیها، غلات کامل، حبوبات، مغزها و هستههای خوراکی به دست آید.
نظر شما