همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد خوردن یک فنجان بلوبری در روز منجر به حفظ سلامت مداوم عملکرد عروقی و بهبود سفتی شریان‌ها می‌شود.

مصرف بلوبري براي سلامت قلب مفيد است

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشکده پزشکی نورویچ بریتانیا ادعا می‌کنند مصرف ۱۵۰گرم بلوبری در روز موجب کاهش خطر بیماری قلبی-عروقی تا ۱۵ درصد می‌شود.

به گفته محققان، بلوبری و سایر انواع توت‌ها باید در رژیم‌های غذایی گنجانده شوند تا خطر بیماری قلبی-عروقی، بخصوص در بین گروه پرخطر، کاهش یابد.

این گروه تحقیق به بررسی تاثیر مصرف بلوبری بر سندروم متابولیک پرداختند. سندروم متابولیک بدین معناست که یک فرد حداقل دارای سه فاکتور پرخطر ار فاکتورهای پرخطر زیر باشد: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دورشکم، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری‌گلیسیریدها.

«آیدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت می‌شود و استاتین‌ها و سایر داروها برای کنترل این فاکتورهای پرخطر تجویز می‌شود.»

به گفته محققان، تغییرات ساده در سبک زندگی، از جمله تغییر در گزینه‌های خوراکی، می‌تواند به کنترل این عوامل کمک کند.

مطالعات قبلی نشان داده بودند افرادی که به طورمنظم بلوبری مصرف می‌کنند با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.

این خاصیت بلوبری به خاطر وجود مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین‌هاست، فلاوونوئیدهایی که مسئول رنگ آبی و قرمز در میوه‌ها هستند.

کد خبر 454601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =