همشهری آنلاین: در آخرین گزارش مربوط به تغییرات قیمت کالاهای خوراکی سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و پیاز بیش‌ترین کاهش قیمت و چای خارجی بسته‌ای، مرغ و پرتقال بالاترین افزایش قیمت را داشته‌اند.

مواد غذايي 833

به گزارش ایسنا، گزارشی که مرکز آمار ایران در رابطه با تغییر قیمت کالاهای خوراکی در مردادماه اعلام کرد، از این حکایت داشت که نرخ تورم سالانه با افزایش حدود دو درصدی به ۴۲.۲ درصد رسیده است. البته در این بین تورم نقطه به نقطه و ماهانه با کاهش همراه شده بود.

 بررسی این آمار نشان می‌دهد که سیب‌زمینی ۲۱.۲، گوجه‌فرنگی ۱۷.۱ و پیاز ۱۲.۹ درصد نسبت به تیرماه کاهش قیمت داشته‌اند که بیش‌ترین کاهش قیمت در بین کالاهای خوراکی است. این سه قلم کالا در ماه‌های اخیر در رده‌های بالای تورم قرار گرفته بودند.

این درحالی است که در مردادماه تورم نقطه به نقطه (نسبت به ماه مشابه سال قبل) سالانه در رب گوجه‌فرنگی ۲۰۰.۸ درصد، سیب زمینی ۲۶۷.۸ و پیاز ۷۵.۳ درصد اعلام شده بود.

در سایر اقلام نیز چای خارجی بسته‌ای با ۲۹.۹ درصد، مرغ ۱۴.۹ و پرتقال با ۱۰.۳ نسبت به تیرماه بالاترین افزایش قیمت را به خود اختصاص داده است.

در مورد سایر کالاها نیز  تورم گوشت گاو یا گوساله  ۹۱ درصد  و گوشت گوسفند تا ۹۰ درصد ، برنج ۶۳ درصد و مرغ تا ۴۶ درصد گزارش شده است.

کد خبر 453123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =