شهرداری منطقه ۲ برای کاهش زمان حرکت قطارهای مترو در این منطقه، یک رام قطار می‌خرد.

ایستگاه مترو میدان صنعت خط هفت

به‌گزارش همشهری، شهردار منطقه ۲ در این‌باره گفت: زمان انتظار برای مسافران در ایستگاه میدان صنعت ۱۵ دقیقه است و در این‌باره با شرکت مترو مذاکره‌ کرده‌ایم تا شهرداری منطقه یک رام قطار(۷ واگن) خریده و وارد شبکه مترو کند به این شرط که فاصله حرکت قطارها در این ایستگاه تا زیر ۱۰ دقیقه کاهش پیدا کند.

رسول کشت‌پور، با اشاره به اینکه بارگذاری بیش از حد روی املاک معضل ترافیک را تشدید کرده است، افزود: ساختمان بورس که قرار بود در این منطقه شروع به‌کار کند کارکرد ملی دارد اما تا مسافت زیادی در اطراف خود را تحت‌تأثیر ترافیک قرار می‌دهد. تا وقتی که پارکینگ کافی برای این ساختمان تامین نشود اجازه کار به آن نخواهیم داد. همینطور «مال» ‌هایی که هنوز پایان کار دریافت نکرده‌اند یا در مراحل ساخت هستند باید پیوست ترافیکی ایجاد کنند زیرا در معابر نه فقط پارکینگ بلکه صف انتظار هم ایجاد می‌کنند.

او بیان کرد: رانندگان در منطقه ۲ باید برای رسیدن به پمپ بنزین ۱۱ کیلومتر رانندگی کنند و ۲۰ دقیقه در صف بمانند. برای کاهش این زمان تا ۱۰ دقیقه؛ نیاز به ۵۰ خودرو سیار توزیع بنزین و ساخت ۱۱ پمپ بنزین کوچک و یک پمپ بنزین بزرگ داریم.

کشت پور ادامه داد: اگر از ۷۵۰ هزار نفر جمعیت منطقه ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر را برای تردد به زیر زمین ببریم تاثیر زیادی در کاهش ترافیک دارد.

او با بیان اینکه در دوره های گذشته حدود ۴ سال شهردار این منطقه بودم یادآور شد: آن زمان منطقه را با میانگین سرعت حرکت اتومبیل در بزرگراه های منطقه با ۵۵ کیلومتر در ساعت تحویل دادم که اکنون مشاهده می شود بزرگترین مشکل منطقه ترافیک است؛ بنابراین تمرکز خود را بر حل این مساله با محور توسعه حمل و نقل عمومی قرار دادیم.

مجوز تبدیل باغ به عمارت صادر نشده

شهردار منطقه ۲ در خصوص خشک شدن درختان یک باغ در محدوده پونک و تبدیل آن به عمارت اظهارداشت: در این دوره هیچ مجوز تبدیل باغ به عمارت صادر نشده است.

به گفته وی در منطقه ۲ با تعهداتی مواجه هستیم که در دوره گذشته ایجاد شده است.

کشت پور در ادامه با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت های شهری به نفع همه شهروندان گفت: زباله جزء منابع درآمدی شهرداری به شمار می رود که باید به آن نگاه اقتصادی داشته باشیم.

شهردار منطقه ۲ با بیان اینکه ۱۰ درصد زباله خشک توسط نرم افزاز زیست اپ جمع آوری می شود اظهارداشت: تا ۴ ماه پیش میزان درآمد شهرداری از این محل ۲۲۰ میلیون تومان بود که اکنون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه باید از زباله تر برق تولید کرد گفت: مناطق ۱ تا ۴ برای احداث کارخانه ۱۶۰۰ تنی برای تولید برق از زباله اعلام آمادگی کرده ایم.  

  • ورود دوچرخه های برقی به منطقه

شهردار منطقه ۲ با اشاره به اینکه سری چهارم پروژه های منطقه تا سه ماه دیگر افتتاح خواهد شد گفت: این پروژه ها شامل تصفیه خانه، نیروگاه ۱ مگاواتی و دوچرخه های برقی است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۵۸۵ میلیارد تومان بدهی از دوره گذشته به جا مانده بود اظهارداشت: طی این مدت ۲۵ درصد از بدهی ها پرداخت و تمام پروژه هایی که تعطیل شده بودند فعال شدند.

کشت پور افزود: همچنین موفق شدیم املاک و مستغلاتی که از دست شهرداری خارج شده بود را پس بگیریم و میزان درآمد از این محل را به ۳۴۰ میلیارد تومان برسانیم.

کشت پور در ادامه با تاکید بر اینکه منطقه ۲ مستعد ساخت مال‌های بزرگ است، گفت: در ۱۲ سال گذشته مال‌های زیادی ساخته شده، اما این کار در جایی انجام شده که مطالعات ترافیکی صورت نگرفته و به همین خاطر از زمان روی کار آمدن
شورای پنجم اجازه احداث هیچ مرکز خرید بزرگی را ندادیم، چون در حال حاضر سرانه تجاری منطقه کافی است.

او با بیان اینکه از مالکین فعال خواسته‌ایم تا پیوست ترافیکی ارائه دهندتصریح کرد: در مورد کسانی که پایان کار نگرفته بودند صدور پایان کار را موکول به گرفتن پیوست ترافیکی کردیم و برای ساختمان‌های درحال ساخت هم شرایط سخت تری را در نظر گرفتیم.

شهردار منطقه ۲ در خصوص وضعیت گودهای منطقه گفت: ۲۱ گود را تعیین تکلیف کردیم و بقیه را هم از لحاظ شرایط خاص آن‌ها پایش می‌کنیم و در کنار آن هم اقدامات تامینی انجام می‌دهیم.

کد خبر 450610

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha