به گزارش خبرنگار مهر، از دهه ۱۹۹۰ تحقیق بر روی فواید بلوبری به شکل گستردهای آغاز شد.
مطالعات اثبات کردهاند که این میوه از لحاظ میزان فعالیت آنتیاکسیدانی در مقایسه با سایر میوههای معروف در بالاترین حد قرار دارد. همچنین سایر مکانیسمهای مربوط به خواص این میوه نظیر ویژگیهای ضدالتهابی هم شناسایی شدهاند.
مطالعات نشان میدهند مصرف روزانه ۲۰۰ گرم بلوبری (حدود یک فنجان) میتواند موجب بهبود عملکرد عروق خونی و کاهش فشارخون سیستولیک شود. محققان علت این مسئله را وجود آنتوسیانینها میدانند؛ فیتوشیمیاییهایی که عامل رنگ تیره این میوه هستند.
مطالعات دیگری هم خواص شناختی مصرف بلوبری را اثبات کردهاند، از جمله اینکه میزان بالا پلی فنول موجود در این میوه موجب بهبود عملکرد تاثیرات حافظه در کودکان و سالمندان میشود.
نظر شما