شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است. این شیرینی مزه‌ای شبیه نان نخودچی دارد. برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می‌شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می‌شود.

برشتوك دو رنگ
  • مواد لازم :

لایه اول:
آرد نخودچی……………200 گرم
پودر قند…………………80 گرم
روغن جامد……………..80 گرم
پودر هل………………… یک قاشق چای‌خوری

  • لایه دوم:

آرد گندم………………..200 گرم
روغن جامد…………….100 گرم
پودر قند………………..100 گرم
پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری
پودر هل………………..یک قاشق چایخوری

  • طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت می‌دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)

روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می‌دهیم.

سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می‌کنیم.

سپس آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می‌کنیم .

بعد از سرد شدن برش می‌زنیم.

نوش جان

  • نکات : 

برشتوک رو اگر با کره درست کنید طعمش غالب میشود و ماندگاریش هم کم می‌شود. بنابراین بهتر است که از روغن جامد استفاده کنید.

آرد نخودچی رو بهتر است یکبار از الک رد کنید.

مجله تصویر زندگی

کد خبر 434594

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha