- مواد لازم برای ۱۰ نفر و به اندازه ۲۰ کوکی
از هر آجیلی که میل دارید: یک پیمانه
روغن نارگیل : یک دوم پیمانه
عسل:یک چهارم پیمانه
کره بادام زمینی: یک چهارم پیمانه
نارگیل رنده شده: نصف پیمانه
نمک:نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل: یک قاشق چایخوری
- طرز تهیه:
آجیلها را درون دستگاه غذاساز یا همزن قرار داده و تاحدی که درشت خرد شوند آنها را خرد کنید.
قابلمهای را روی گاز قرار داده و درون آن روغن نارگیل را ذوب کنید.
وقتی روغن نارگیل کاملا ذوب شد آجیل، عسل،کره بادام زمینی، نارگیل رنده شده، نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بگذارید مخلوط آجیل برای چند دقیقهای خنک شود، سپس با استفاده از یک قاشق غذاخوری آنها را به صورت تکه تکه درون کاغذ روغتی ریخته سپس روی آنها با استفاده از کف دست پهن کنید.
قبل از سرو بگذارید کوکیها حداقل به مدت ۶۰ دقیقه خنک شوند.
www.health.com
نظر شما