مجموع نظرات: ۰
جمعه ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: گذاشتن غذاها در یخچال به ایمن نگه‌داشتن غذاها در برابر میکروب‌ها و جلوگیری از بیماری‌های منتقل‌شونده از راه غذا کمک می‌کند.

refrigerator

برای نگهداری غذاها در یخچال به این نکات توجه کنید:

- غذاها را که می‌خواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتری‌ها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر می‌کنند.

- هیچ‌وقت مایع چاشنی را دوباره برای غذاهای دیگر استفاده نکنید، مگر اینکه برای کشتن میکروب‌ها آن را به سرعت جوشانده باشید.

- مراقب ریزش قطرات گوشت منجمد در حال ذوب شدن باشید چراکه ممکن است باعث انتقال میکروب‌ها به غذاهای دیگر شوند.

- غذاهای درون یخچال را بپوشانید.

- باقیمانده غذاهای درون یخچال را هر روز وارسی کند تا فاسد نشده باشند.

- تخم‌مرغ‌ها را درون جعبه بسته‌بندی‌شان درون خود یخچال بگذارید نه درون جاتخم‌مرغی درب یخچال که دمای آن بالاتر از درون یخچال است.

- همیشه تاریخ‌مصرف غذاهای آماده را وارسی کنید.

- اگر احتمال می‌دهید غذا فاسد شده باشد یا تاریخ‌مصرف آن گذشته است، آن را دور بیندازید.

کد خبر 428838

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha