نوعی کوکو در کشور ایتالیا پخته می‌شود که درواقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره‌فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای قرمز و تخم‌مرغ است.

کوکو سبزی‌ - غذا - آشپزی

به گزارش همشهری آنلاین، در کشور ایتالیا کوکویی پخته می‌شود که مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره‌فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای قرمز و تخم‌مرغ است. برای پخت این کوکو زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر

۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
۳ عدد تره‌فرنگی حدود ۴۵۰ گرم (خلالی خرد شود)
۱۵۰ گرم برگ اسفناج
۵ عدد تخم‌مرغ بزرگ
یک قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه خرد شده
یک قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل به میزان کافی
دوسوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)

طرز تهیه کوکو سبزی

۱ - تابه متوسطی آماده کرده و روغن زیتون را در آن بریزید، سپس تابه را روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید. برای این کار ۶ تا ۸ دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و یک تا ۲ دقیقه حرارت دهید.

مرحله پایانی پخت این کوکو در ایتالیا داخل فر اجاق‌گاز است ولی اگر اجاق‌گاز شما فر ندارد، می‌توانید پس از سرخ‌شدن قسمت زیرین کوکو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تکه‌ها، سطح روی کوکو را نیز سرخ کنید.

۲ - حالا تره‌فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا تره‌فرنگی نرم شده و بپزد. سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مواد مزه‌دار شوند.

۳ - برگ‌های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. مدت ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.

در صورتی که برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد کنید.

۴ - تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری شکسته و با نمک، فلفل، ریحان، جعفری و باقی‌مانده زیره مزه‌دار کنید. سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر کنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد و تغییر رنگ پیدا کند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.

۵ - پس از اینکه سطح زیرین کوکو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن کرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح کوکو رنده کرده و سرو کنید.

کد خبر 42270
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز