به گزارش سایت فدراسیون کاراته، در بیست و چهارمین دوره رقابتهای کاراته قهرمانی جهان که با حضور ۱۱۱۷ کاراتهکا از ۱۴۰ کشور در مادرید اسپانیا به مدت ۶ روز برگزار شد، تیم ملی کاراته ایران با کسب ۲ مدال طلا، ۱ نقره و ۴ برنز برای اولین بار پس از ۴۸ سال بر سکوی نایب قهرمانی جهان ایستاد.
تیم ژاپن با ۴ مدال طلا، ۴ نقره و ۲ برنز قهرمان شد، فرانسه با ۲ طلا در جای سوم قرار گرفت، تیم اسپانیا با ۱ طلا، ۳ نقره و ۲ برنز چهارم شد، ایتالیا با ۱ طلا، ۱ نقره و ۵ برنز در جای پنجم ایستاد، تیم آلمان با ۱ طلا و ۱ نقره و آذربایجان با ۱ طلا و ۱ برنز به ترتیب ششم و هفتم شدند.
تیمهای کرواسی، صربستان، لهستان و یونان هر کدام با ۱ طلا در رده هشتم قرار گرفتند.
ترکیه با ۲ نقره و ۴ برنز دوازدهم شد.
تیمهای روسیه، چین، برزیل و اوکراین هر کدام با ۱ نقره به طور مشترک در رده سیزدهم قرار گرفتند.
تیم مصر با ۳ برنز و مغرب با ۲ برنز هفدهم و هجدهم شدند و تیمهای شیلی، اتریش، هنگ کنگ، چین تایپه، قزاقستان، الجزایر، سوئد، بلغارستان و اسلواکی هر کدام با ۱ برنز در رده نوزدهم ایستادند.
رقابتهای جهانی کاراته از سال ۱۹۷۰ آغاز شده و در مجموع ردهبندی مدالها بهترین عناوین تیم ایران دو عنوان پنجمی در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۱۲، یک مقام ششمی در سال ۲۰۱۴ و یک عنوان سومی در سال ۲۰۱۶ بوده است و این برای نخستین بار است که تیم ملی ایران بعد از ۴۸ سال بر سکوی نایب قهرمانی جهان قرار میگیرد.
نظر شما