همشهری آنلاین: رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: کمک‌های مردمی به زلزله زدگان کرمانشاه از ۵۰ میلیارد تومان گذشت و گفت:

ایجاد تور خیرخواهی برنامه جدیدی است که ما آن را تعریف کردیم و در قالب این تورها خیران استان‌ها از نزدیک از مناطق زلزله زده بازدید و نیازهای مردم را شناسایی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، رضا اندام در مورد برنامه‌های این سازمان برای روز جهانی داوطلب نیز گفت: قرار بود که بر اساس برنامه از پیش تعیین شده امروز مراسم خاصی را داشته باشیم اما به واسطه زلزله کرمانشاه این برنامه لغو شد و پس از اینکه شرایط رسیدگی به مناطق زلزله زده مناسب‌تر شد احتمالا در نیمه دوم دیماه مراسم روز جهانی داوطلب را برگزار خواهیم کرد.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سوال که چرا بعضی از نخبگان در زلزله کرمانشاه خود اقدام به جمع‌آوری کمک کردند و هلال احمر نتوانست از ظرفیت آنها برای سازماندهی کمک‌های دریافتی‌شان استفاده کند؟ گفت: در زلزله کرمانشاه بعضی از نخبگان خودشان اقدام به جمع‌آوری، توزیع و سازماندهی کمک‌ها کردند و این مسئله از سوی برخی از این افراد همچنان ادامه دارد و نکته قابل توجه این است که بعضی از آنها مشغول جمع‌آوری کمک‌های غیرنقدی هستند در حالیکه در حال حاضر در منطقه نیازی به اقلامی مانند آب معدنی وجود ندارد و البسه‌ای هم که جمع‌آوری می‌شود چندان کاربردی نیست زیرا مردم منطقه از البسه خاصی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که در زمینه اطلاع رسانی باید در مناطق انجام شود، گفت: در حال حاضر موضوع تغذیه‌ای و نیازهای فیزیولوژیک در میان حادثه دیدگان مورد اهمیت است و باید امنیت غذایی آنها را تامین کنیم و در مرحله بعدی تهیه لوازم اولیه زندگی آنها مورد اهمیت قرار دارد تا آنها بتوانند در این شرایط با حداقل امکانات زندگی معمولی را آغاز کنند. در این زمینه حضور خیران بسیار کمک می‌کند و بعضی از آنها تقبل کرده‌اند که جهیزیه افرادی که ازدواج می‌کنند را نیز تهیه کنند و ما هم وسیله‌ای هستیم برای اینکه خیرین بتوانند چنین کارهایی را انجام دهند.

اندام در پاسخ به این سوال که آیا از ظرفیت سفیران در زلزله کرمانشاه استفاده شد یا خیر؟ گفت: سفیر سال گذشته ما فرهاد قائمیان بود که از ظرفیت او استفاده کردیم و در چند جا حضور پیدا کرد و مردم را برای کمک رسانی تشویق کرد. او از طریق حضور در پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌ها و همچنین با استفاده از توضیحاتی که در صفحات مجازی خود داد در حد توانش به ما کمک کرد.

وی اضافه کرد: از این سفیران صلح در استان‌های مختلف هم داریم و باید از این نخبگان فرهنگی، هنری و ورزشی که با سازمان داوطلبان همکاری می‌کنند استفاده بیشتری ببریم. اینها انسان‌های شریفی هستند که خودشان در مواقع ضروری حضور پیدا می‌کنند و اینطور نیست که با اجبار ما اقدام کنند.

اندام در مورد اینکه چرا چند کد USSD مختلف برای کمک رسانی معرفی شده است، گفت: کد #۵۱۵۱*۷۳۳* کدی است که برای کمک رسانی استفاده می‌شد و چون این کد طولانی بود کد #۷۲۴* را ایجاد کردیم تا هموطنان راحت‌تر کمک کنند و در حال حاضر هر دو قابل استفاده است. همچنین کد #۱*۷۳۳* برای جمع‌آوری کمک‌ها برای تامین لوازم خانگی به صورت اختصاصی معرفی شده است.

اندام در مورد آمار جمع‌آوری کمک‌های مردمی اظهار کرد: کمک‌های نقدی از مرز ۵۰ میلیارد تومان گذشته است و این بالاترین مبلغی است که تا کنون جمع‌آوری شده که این اتفاق با اعتمادی که مردم به هلال احمر داشتند رقم خورده است.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه ۱۰ میلیارد تومان از این کمک‌ها از طریق صندوق‌ها جمع‌آوری شده است اضافه کرد: مردم همچنان می‌توانند از طریق صندوق‌هایی که در پایگاه‌های نماز جمعه مستقر می‌شوند، همچنان کمک کنند و کمک‌های نقدی مردم از طریق این صندوق‌های سیار تا اطلاع ثانوی جمع‌آوری می‌شود. همچنین هموطنان می‌توانند از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹ و کدهای USSD که مشخص شده است، کمک‌های خود را ارسال کنند.

وی اضافه کرد: برای اینکه مردم عزیز اثرات کمک‌های خود را ببینند تصمیماتی در جمعیت هلال احمر گرفته شده که به زودی اعلام می‌شود تا مردم متوجه شوند این کمک‌ها چگونه هزینه شده است.

اندام با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر برای تامین بخشی از لوازم خانگی حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه تدابیری اتخاذ کرده است، گفت: کمک‌هایی که از طریق کد #۱*۷۳۳* ارسال کنند به این کار اختصاص پیدا می‌کند.

  • ايجاد تور خيرخواهي در مناطق زلزله زده

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در مورد اینکه تا چه زمانی حضور در مناطق زلزله زده ادامه دارد، گفت: در حال حاضر جمعیت هلال احمر یکی از تنها گروه‌هایی است که همچنان در تمام بخش‌های حادثه دیده حضور دارد و نیروهای سازمان داوطلبان، سازمان امداد و نجات و سازمان جوانان کماکان کارهای امدادی را پیش می‌برند. پزشکان داوطلب ما در اقصی نقاط شهری و روستایی مناطق زلزله زده حضور دارند و خدمت رسانی می‌کنند همچنین روانشناسان داوطلب نیز در قالب اکیپ‌هایی در مناطق حاضر هستند و کار مشاوره و اقدامات درمانی را انجام می‌دهند. در واقع تمام نیروهای جمعیت هلال احمر هم قسم شدند که تا لحظه‌ای که نیاز به کمک باشد حضور داشته باشند و تا زمانی که وضعیت مردم به ثبات نسبی برسد کنار آنها خواهیم بود.

اندام از طرحی برای حضور خیران در مناطق زلزله زده خبر داد و در مورد جزئیات آن گفت: ایجاد تور خیرخواهی برنامه جدیدی است که ما آن را تعریف کردیم و در قالب این تورها خیران استان‌ها از نزدیک از مناطق زلزله زده بازدید و نیازهای مردم را شناسایی می‌کنند. پس از این بازدیدها بخشی از نیازها را خیرین تقبل می‌کنند و آنها را برای مناطق تامین می‌کنند. این کار از این جهت انجام می‌شود که بعضی از خیران مایل هستند تا خود با فضای مناطق حادثه دیده و نیازهای موجود آشنا شوند تا بر این اساس در راستای رفع آنها گام بردارند.

کد خبر 391602

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha