همشهری آنلاین: کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو؛ نسبت به مصرف مواد خوراکی و غذایی خیلی شیرین در وعده سحری، هشدار داد.

سحری مواد غذایی خیلی شیرین نخورید/افزایش ناگهانی قندخون

وعده سحری

مهندس نسیم باقری نسامی، گفت: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی‌ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی‌حالی می‌شود.

وی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: بهتر است از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان های سبوس‌دار، غلات و حبوبات استفاده شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد می‌کنند.

این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی‌ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی‌حالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) می‌شود.

وی گفت: بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز گردد و مصرف میوه افزایش یابد.

باقری افزود: از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا و یا ما بین آن خودداری شود.

کد خبر 337754

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha