مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: در آجیل‌های کهنه شاهد افزایش آفلاتوکسین و قارچ هستیم که یکی از سم‌های مضر برای بدن به ویژه کبد است.

آجیل

به گزارش ايسنا، مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو گفت: بهتر است مردم آجیل را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند؛ چراکه متاسفانه در برخی فروشگاه‌ها آجیل‌هایی که از سال‌های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده‌اند را با زدن رنگ‌های غیرمجاز مضر، به صورت شکل‌های درخشنده، ارائه می‌کنند.

دکتر حسین رستگار در این باره افزود: آجیل‌هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند، یکی از سم های مضر به نام آفلاتوکسین، افزایش و رشد پیدا می‌کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می‌زند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در ادامه افزود: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می‌شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می‌کنند حتما آن را به مسولین مربوطه گزارش دهند.

کد خبر 327776

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha