ماهنامه تحلیلی، آموزشی و پژوهشی غذا در بخشهای مختلف تندرستی و غذا، بهداشت و ایمنی، صنایع و تکنولوژیهای غذایی، چشم انداز و بالاخره آشپزخانه مطالب متنوعی را به خوانندگان عرضه میکند.
در این شماره ماهنامه از جمله مقالاتی را درباره روغن زیتون، منیزیم به عنوان یک ریزمغذی، شیر سویا، تعادل در مصرف چربیها، پوکی استخوان و تغذیه و ارزش غذایی ماکارونی میخوانیم.
در بخش چشم انداز مجله هم آخرین اخبار مربوط به غذا ارائه شده است.
در بخش آشپزی دستورالعمل تهیه چند غذا و دسر ایرانی و خارجی را می توانید بخوانید و در سیدی ضمیمه مجله نحوه تهیه ان را تماشا کنید.