همشهری آنلاین: ما غذاهای یک رستوران را با در نظر گرفتن کیفیت و مواد اصلی آن طوری تغییر دادیم که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است ،پانکو یکی از آنهاست.

آشنایی با روش تهیه پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی

وعده : چهار نفر

زمان فراهم سازی مقدمات : 10 دقیقه

پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

مواد لازم :

سه سفیده تخم مرغ

 سس خردل: يك قاشق سوپ‌خوري

نان ایتالیایی خرد شده: يك فنجان

پنیر پارمزان کم چرب: يك چهارم فنجان

4 قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان 170 گرمي

سس سرکه و نمک: سه چهارم پيمانه

سالاد کلم فرانسوی: به دلخواه

طرز تهیه:

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.

2. سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نان‌ها را مخلوط كرده حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغ‌ها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود يك دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

پانکوی ایتالیایی

 

کد خبر 270180

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha