جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: مطالعات اخیر محققان دانشگاه مسینای ایتالیا نشان می‌دهد که نوع تغذیه، مهمترین عامل در بروز بیماری های روحی و افسردگی است.

غذا

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا و به نقل از هلث، نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که بیش از اندازه از غذای آماده، فست فود و شیرینی استفاده می‌کنند، کمتر احساس شادی می کنند و اغلب افسرده‌اند.

در ادامه این تحقیقات آمده است که اثرات تغذیه ناسالم در کودکی و نوجوانی بروز نمی‌کند ولی با افزایش سن، این اثرات قابل مشاهده هستند.

بدن انسان دارای میکروارگانیسم هایی به نام microbiome است که اغلب در روده زندگی می‌کنند و به دو گروه باکتری‌های مفید و مضر تقسیم بندی می‌شوند.

زمانی که غذاهای مفیدی مانند سبزیجات و میوه جات تازه، غلات کامل، ماهی، کربوهیدرات تصفیه شده و گوشت فرآوری نشده مصرف شود، تعادل مناسبی از باکتری های مفید در روده برقرار می شود که به تجزیه مواد غذایی و زاید کمک می کند.

از سوی دیگر، مصرف بی رویه چربی، غذاهای آماده و فرآوری شده باعث افزایش باکتری های مضر و بروز بیماری های روحی و جسمی می‌شود.

افراط در مصرف غذاهای آماده و نمک نیز باعث پیری زودرس می شود که در روحیه فرد موثر است.

کد خبر 261629

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha