کباب لوله‌ای از غذای ملل و برای کشور ترکیه است و گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی را تشکیل می‌دهد. در این مطلب با طرز تهیه این کباب ترکیه‌ای آشنا می‌شوید.

کباب لوله ای ترکیه

به گزارش همشهری آنلاین، کباب لوله‌ای یک غذای خوشمزه و مقوی است که کمتر کسی هست که آن را دوست نداشته باشد. شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه کنید. فقط کافی است که مواد مورد نیاز را در دسترس داشته باشید و کار را شروع کنید.

کباب لوله‌ای از غذای ملل و برای کشور ترکیه است و گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی را تشکیل می‌دهد. زمان آماده‌سازی مواد اولیه آن ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم (برای ۵ نفر)

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
بلغور ریز کوفته‌ای: ۱/۴ پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
سیر: دو حبه
گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه
زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
گشنیز: پنج شاخه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
روغن: به میزان لازم

آشنایی با روش تهیه‌ کباب لوله‌ای؛ غذای کشور ترکیه

۱- بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

۲- سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

۳- مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم کرده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

 کباب لوله‌ای

وقتی که کباب‌ها آماده شد، می‌توانید آنها را با نان و مقداری پیاز و جعفری میل کنید وگرنه طرز تهیه سس را یاد بگیرید که به جای پیاز و جعفری، کباب لوله ای را با سس مخصوص ترکیه میل بفرمایید.

طرز تهیه سس مخصوص

* یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.

* رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.

* گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

* برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره ۱۵۲

کد خبر 236096

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز