همشهری آنلاین: یک متخصص طب سنتی ایران گفت: مصرف برخی از غذاهای سبک باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود.

افزایش قدرت تمرکز و یادگیری در ایام امتحانات با مصرف غذاهای لطیف!

دکتر مجید انوشیروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تاکید بر رعایت رژیم غذایی مناسب در ایام امتحانات اظهار داشت: بهتر است دانش‌آموزان و دانشجویان در روزهای نزدیک به آزمون از خوراکی‌هایی استفاده کنند که به ‌آسانی هضم شده و در دستگاه گوارش ایجاد سنگینی و کندی نکنند تا فشار زیادی برروی سیستم گوارش به وجود نیاید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در دانش تغذیه طب سنتی به غذاهایی که برای هضم و جذب همچنین دفع فضولات آنها، به نیروی زیادی لازم نباشد غذاهای لطیف گفته می‌شود، گفت: مصرف این نوع غذاها در مقایسه با غذاهای دیرهضم و سنگین، موجب می‌شود که خون و قوای بدن کمتر متوجه دستگاه گوارش شده و از توجه به سیستم عصبی بازنمانند و بدین ترتیب عملکردهای مغزی از قبیل تمرکز و حفظ مطالب بهتر انجام می‌شوند.

این متخصص طب سنتی ایران در پایان با یادآوری این مطلب که مصرف برخی از غذاهای لطیف، باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود، به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی همچون حریرۀ بادام، شله زرد و زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمرو شده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب است بطوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها به عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک خواهد کرد.

کد خبر 215198
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز