سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: محققان بهداشتی دانمارک مدعی شدند: از آنجا که برنج حاوی آرسنیک غیرآلی است، مصرف زیاد برنج می‌تواند خطر بروز سرطان را در فرد افزایش دهد.

مصرف زیاد برنج، سرطان زا است!

به گزارش خبرنگار ایسنا در اروپای شرقی، این محققان از والدین خواسته‌اند تا از دادن روزانه نوشیدنی‌های برنجی یا شیربرنج و همچنین سوفله برنج به کودکان به دلیل احتمال بالای ابتلا به سرطان جدا خودداری کنند.

قرار است نتایج این تحقیقات علمی تا دوماه دیگر منتشر شود.

در ماه سپتامبر نیز سازمان نظارت بر محصولات غذایی آمریکا اعلام کرده بود که تحقیقات گسترده‌ای را برای میزان خطرناک بودن برنج و محصولات غذایی بر پایه برنج در ابتلا به سرطان آغازکرده است.

کد خبر 215194
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز