همشهری آنلاین: کارشناس ارگونومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:عضلات، تاندون‌ها، مفاصل، استخوان‌ها و غضروف‌ها، سیستم اسکلتی عضلانی بدن را تشکیل می‌دهند و 20 تا 25 درصد کاربران رایانه هر روز دردهای اسکلتی عضلانی را تجربه می‌کنند

دردهای اسکلتی عضلانی، در کمین شمار زیادی از کابران رایانه

به گزارش ایرنا، فاطمه صادقی افزود: 75 درصد کاربران رایانه به طور گاهگاهی دچار اختلالات اسکلتی عضلانی و دردهای ناحیه کمر، گردن و شانه می‌شوند.

وی ادامه داد: 53 درصد کاربران رایانه از دردناک بودن و خشکی گردن و شانه رنج می‌برند که این اختلالات خوش خیم بوده و با انجام نرمش‌های مناسب تا حد زیادی بهبود می‌یابد.

صادقی تصریح کرد: یکی از شایع‌ترین شکایت کاربران، ناراحتی کمر و گردن است که نشستن‌های طولانی مدت روی صندلی نامناسب که حمایت لازم را از کمر انجام نمی‌دهد، خم کردن و بلند کردن مداوم سر برای خواندن برگه‌ای که روی میز قرار دارد و خم کردن سر به عقب از علت‌های ناراحتی کمر و گردن است.

این کارشناس مرکز سلامت محیط و کار خاطرنشان کرد: عارضه دیگری که کاربران کامپیوتر را تهدید می‌کند ناراحتی‌های مربوط به دست در حین تایپ کردن است که توصیه می‌شود برای جلوگیری از این امر، اندازه کیبورد متناسب با دست کاربر باشد به طوری که انگشتان به راحتی روی آن حلقه بزنند و شکل آن به نحوی باشد که مچ دست روی آن قرار گیرد.

صادقی افزود: لازم است موس در همان سطح، صفحه کلید قرار گیرد و فضای کافی برای حرکت دادن آن وجود داشته باشد و سیم موس مانع حرکت دادن آن نشود، بهتر است برای حرکات کوچک از حرکت مچ استفاده کنند و آرنج روی استراحتگاه تکیه داشته باشد

وی یادآور شد: به منظور دستیابی به کنتراست لازم در تصویر و حذف موثر میدان‌های الکتریکی، مغناطیسی و اشعه‌های آزار دهنده ناشی از لامپ تصویر، بهتر است از فیلتر محافظ استفاده شود.

کد خبر 194474
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز