دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سوپ کم‌چرب و تند را برای شب‌های سرد سال تهیه کرده و با مصرف آن خود را گرم کنید.

سوپ عدس اسپایسی

زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم:

روغن: مقداری برای سرخ کردن

زنجبیل تازه: تکه‌ای کوچک؛ پوست کنده و رنده شود.

پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

پیاز: یک عدد؛ کاملا ریز و خرد شود.

هویج بزرگ: 2 عدد؛ پوست کنده و رنده شود.

عدس قرمز یا دال عدس:‌ 150 گرم

آب سبزی‌جات یا مرغ: دو و نیم پیمانه

آب یک عدد لیمو برای طعم دادن

گشنیز: یک دسته کوچک

طرز تهیه:

• درون تابه بزرگی، مقدار یک قاشق غذاخوری روغن را گرم کرده و ادویه‌جات را درون آن به مدت چند دقیقه تفت دهید.

• سبزی‌جات را به ظرف اضافه کرده و چند دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• عدس و آب سبزی‌جات یا مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه کم کم بجوشند تا عدس درون ظرف نرم شود.

• سوپ را می‌توانید یا به شکل ترد و یا با استفاده از همزن به شکل پوره درآورده و میل کنید.

• در انتها مقداری لیمو و گشنیز را درون سوپ ریخته و آن را درون کاسه‌های کوچک ریخته و میل کنید.

سوپ عدس اسپایسی

http://www.bbcgoodfood.com

کد خبر 189451
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز