دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با ترکیب مرغ و ذرت و دیگر مواد لازم، لازانیای خوشمزه‌ای تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

کره:‌80 گرم، به قطعات ریز درآید

آرد: سه چهارم پیمانه

شیر: سه پیمانه

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

تره‌فرنگی: 2 عدد، خرد شود

سینه مرغ چرخ کرده: نیم کیلوگرم

دانه‌های ذرت یخ زده: دو و نیم پیمانه

خامه: سه چهارم پیمانه

ورقه پاستای لازانیا: 375 گرم

پنیر موزارلای رنده شده: سه پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• کره را درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.نصف پیمانه آرد را به آن اضافه کرده و یک تا دو دقیقه آن را هم بزنید.

• ظرف را از روی حرات برداشته و کم کم شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد درون ظرف یک دست شوند.

• ظرف را مجددا روی حرارت قرار داده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مواد درون آن جوش بیاید هر چند وقت یک بار هم بزنید.

سپس بگذارید مواد درون ظرف کمی خنک شوند.

• فر را از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده، درون دو سینی فویل به عمق 5 سانتی‌متر و به ابعاد 18 * 29 سانتی‌متر را چرب کنید.

• درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط روغن را گرم کرده، تره فرنگی را به آن اضافه کرده و حدود سه دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را حرارت دهید. مابقی آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن را هم زده و تفت دهید.

• حرارت را زیاد کرده و مرغ چرخ کرده را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شوند آن را بپزید.

• ذرت و خامه را به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشند. حرارت را کم کرده و به مدت سه دقیقه یا تا وقتی که غلیظ شوند آن‌ها را حرارت دهید. نمک و فلفل را به درون ظرف اضافه کرده سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

• با قاشق کمی از مخلوط مرغ را درون یکی از سینی‌های فویل ریخته روی آن ورقه لازانیا را قرار داده و روی این لایه، دو پیمانه از مخلوط مرغ را به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن نصف پنیر موزارلا را پخش کنید. این لایه‌ها را تکرار کرده و ورقه لازانیا را به عنوان آخرین لایه قرار دهید. روی آن‌ها، با قاشق نیمی از سس سفید را که تهیه کرده‌اید بریزید.

• روی آن‌ها، نصف پیمانه پنیر موزارلا و یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان بریزید. این مراحل را برای سینی دوم نیز تکرار کنید.

• ظرف‌ها را درون فر بدون روکش، به مدت 35 - 30 دقیقه یا تا زمانی که ورقه‌های لازانیا نرم شده و روی آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

لازانیای مرغ و ذرت

http://www.taste.com.au

کد خبر 186408
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز