همشهری آنلاین: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به آغاز فصل مدارس، برای تغذیه دانش آموزان به جای خرید چیپس و پفک، تهیه چند میان‌وعده غذایی سالم را به والدین توصیه کرد.

چند میان‌وعده غذایی سالم برای دانش‌آموزان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، دکتر فروزان صالحی با اشاره به نقش تغذیه در نشاط و یادگیری دانش‌آموزان گفت: خوردن صبحانه بسیار با اهمیت است و در پیشگیری از بروز بسیاری از اختلالات و بیماری‌ها نقش مهمی دارد به طوری که نخوردن صبحانه موجب کاهش قند خون و یادگیری در دانش آموزان می‌شود.

وی توصیه کرد: دانش آموزان شبها زودتر بخوابند تا بتوانند زود از خواب بیدار شوند و با یک نرمش صبحگاهی وعده صبحانه را کامل میل کنند.

وی نقش والدین را در الگوپذیری دانش آموزان بسیار با اهمیت دانست و افزود: والدین دانش آموز باید صبحانه را به همراه فرزند خود میل کنند تا دانش‌آموز در کنار پدر و مادر بتواند صبحانه‌اش را بخورد.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به نقش میان وعده در تغذیه اظهار کرد: از مصرف غذاهایی که نمک فراوان و چربی زیاد دارند حتی الامکان پرهیز شود و دانش آموز را به خوردن میان وعده‌های غذایی همچون نان و پنیر، ساندویچ تخم‌مرغ، خیار، گوجه، سبزی و گردو که بسیار مغذی هستند تشویق کرد. کتلت، انواع کوکو و میوه‌ها نیز نقش مهمی در تغذیه سالم و مفید برای دانش آموزان دارند.

کد خبر 185712
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز