شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۷:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: روزنامه‌های شنبه 14 مرداد کماکان تیتر یک‌های خود را به بحران لبنان اختصاص داده‌اند.

جام جم در این باره به نقل از سید حسن نصر‌الله نوشته است: «در صورت ادامه نجاوز و بمباران بیروت»، «تل آویو هدف قرار می‌گیرد» و سیاست روز با اشاره به این که «سران کشورهای اسلامی تنها بیانیه صادر کردند» تیتر زده:«وحشت صهیونیست‌ها از اظهارات احمدی‌نژاد».

در رسالت تیتر «راهکارهای کنفرانس اسلامی برای پایان بحران» به چشم می‌خورد و اعتماد به نقل از نصرالله نوشته:«تل آویو را می‌زنیم».

در شرق در حالی تیتر«حمایت سران عرب از حزب‌الله لبنان» کار شده که آفتاب یزد از «برخورد سرد سران عرب با نشست کنفرانس اسلامی» خبر داده است.

کارگزاران این تیتر را برای خبر یک خود انتخاب کرده:«جنگ لبنان را متوقف کنید» و قدس تیتر زده:«احمدی نژاد در مالزی تاکید کرد؛‌ خاورمیانه جدید بدون اسراییل».

این تیتر را هم از کیهان بخوانید که به نقل از روزنامه‌های اسراییلی نوشته است:« خاورمیانه تغییر نکرد؛ حزب‌الله قهرمان شد».

در روزنامه‌های شنبه 14 مرداد چند تیتر با موضاعات دیگر هم دبده می‌شود. خراسان در مورد پرونده هسته‌ای ایران تیتر زده:«تردید ایران نسبت به بسته اروپا پس از حوادث لبنان» که از رییس جمهور نقل شده و همبستگی توشته:«انقلاب مشروطه 100 ساله شد».

اعتماد ملی هم با اشاره به «ممنوعیت برگزاری انتخابات روزنامه‌نگاران» و «جلوگیری از فعالیت کانون مداعان حقوق بشر» تیتر زده:«تلاش برای محدودیت نهاد‌های مدنی».

از این تیتر ها که بگذریم به چند تیتر اقتصادی می‌رسیم؛ صبح اقتصاد نوشته:تحریم ایران یعنی نفت 150 دلار» و عصر اقتصاد به نقل از یک منبع آگاه تیتر زده:«کنسرسیوم ایرانی جایگزین اینپکس در آزادگان».

آخرین تیتر را هم از پول بخوانید که به نقل از یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نوشته:« تجدید نظر بانک مرکزی در نرخ سود لیزینگ».

کد خبر 1803

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز