همشهری آنلاین: آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش 2000 کیلو کالری است.

آش آلو

مواد لازم:

پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری

نخود: 100 گرم

لوبیا چیتی: 150 گرم

آلو بخارا: 300 گرم

رشته آش: 200 گرم

روش تهیه:

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.

سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش نمایید.

ماهنامه دنیای تغذیه

کد خبر 160944

برچسب‌ها