دوشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: پزشکان در یک مطالعه تازه تاکید کردند اسیدهای چرب امگا -3 که در روغن ماهی یافت می‌شوند قابلیت آن را دارند که از آسیب‌های مغزی پیشگیری کرده و حتی به ترمیم مجدد صدمات وارد شده به اعصاب (نورون‌ها) کمک نمایند.

روغن ماهی

به گزارش ایسنا، وقتی رشته‌های عصبی بر اثر حادثه‌ای آسیب می‌بینند، فردی که دچار این آسیب دیدگی شده درد، ضعف و حتی فلج عضلانی را تجربه می‌کند که ممکن است به ناتوانی جسمی منجر شود و سرعت بهبود یافتن آن نیز بسیار کند است.

به گزارش روزنامه تلگراف، متخصصان مغز و اعصاب در دانشگاه لندن در این باره خاطرنشان کردند: اسیدهای چرب امگا 3 می‌توانند نقش مهمی در سرعت بخشیدن به روند بهبود آسیب‌های عصبی ایفا کنند. این مطالعه روی سلولهای عصبی peripheral متمرکز شده است. این نورون‌ها در واقع وظیفه انتقال سیگنال‌ها بین مغز و نخاع و باقی قسمت‌های بدن را بر عهده دارند.

این سلولها قابلیت آن را دارند که ترمیم شوند اما با وجود پیشرفت‌های اخیر در زمینه تکنیک‌های جراحی، بیماران معمولا فقط زمانی بهبود پیدا می‌کنند که جراحت آنها اندک باشد.

در این مطالعه تایید شد که مصرف این نوع چربی‌های مفید می‌تواند در بهبود آسیب‌های عصبی و در نتیجه بهبود برخی مشکلات نورولوژیک تاثیرات سودمندی داشته باشد.

کد خبر 157387
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز