دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند که افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش داده و به پایین آوردن میزان کلسترول مضر در خون کمک می‌کند.

گردو

به گزارش ایسنا، متخصصان در این مطالعه تشریح کردند اگر پس از صرف یک وعده غذای پرچرب، یک مشت گردوی خام مصرف کنید، امکان آسیب ناشی از این چربی مضر به عروق خونی را تا حد قابل ملاحظه‌ای محدود خواهید کرد.

در هر50 گرم گردو کمتر از 4 گرم چربی اشباع شده وجود دارد اما به این دلیل که تمام مغزهای خشکبار سرشار از کالری هستند توصیه می‌شود که در مصرف آن‌ها اعتدال را رعایت کنید.

به گزارش پایگاه اینترنتی مدگورو، مغز گردو سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، چربی‌های امگا -3 و اسید آلفا لنیولئیک است.

شما می‌توانید از گردو در وعده غذایی صبحانه استفاده کنید. به جای ریختن گوشت داخل سالاد، مقداری گردوی تازه به آن بیفزایید و به جای سوسیس و تخم مرغ و گوشت فرآوری شده، پروتئین مورد نیاز بدنتان را از گردو دریافت کنید.

کد خبر 137287
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز