همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از لقمه‌های کوچک هنگام غذا خوردن فرسودگی معده را کاهش می‌دهد و عمل هضم را تسریع می‌بخشد.

لقمه‌های کوچک

  سید ضیاءالدین مظهری در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: غذا باید بسیار آرام و در فضایی آرامش بخش و به دور از دغدغه‌های ذهنی مصرف شود.

وی گفت: اگر غذا سریع خورده شود، به دلیل اینکه سریع جویدن غذا، لقمه‌ها به اندازه کافی با بزاق ترکیب نشده و معده باید وظیفه دندان‌ها را نیز انجام دهد تا غذا را هضم کند بنابراین استفاده از لقمه‌های کوچک فرسودگی معده را کاهش می‌دهد.[غذای سبک و درست جویدن مانع سوزش معده می‌شود]

این متخصص تغذیه اضافه کرد: وقتی غذا خوب جویده نشود، در معده شروع به تخمیر می‌کند و این تخمیر، گاز تولید می‌کند که به معده فشار وارد می‌کند و موجب بی قراری و دل درد در کودکان و دانش آموزان می‌شود و امکان تمرکز و یادگیری آنان را کاهش خواهد داد.

مظهری همچنین گفت: اگر غذا در محل معین و به اتفاق خانواده یا دوستان خورده شود، موجب سلامت تن و جان افراد می‌شود.

کد خبر 129007
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز