شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک فوق تخصص تغذیه با تاکید بر لزوم توجه به مصرف اومگا 3 گفت: اومگا 3 موجود در گوشت ماهی برای سلامت قلب ضروری است.

امگا3 موجود در ماهی

دکتر کیومرث دانشور در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اومگا 3 موجود در چربی ماهی عملکرد کبد را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد و ساخت چربی در این اندام را کنترل می‌کند.

وی کبد را اندامی دانست که در مواردی حتی از مغز هم مهم‌تر است و گفت: کبد فرماندهی شیمیایی بدن را بر عهده دارد. بنابراین مصرف اومگا 3 می‌تواند در بهبود کارایی این اندام بسیار موثر باشد.[پیشگیری از سرطان پروستات با امگا3]

به گفته وی، اومگا 3 کاهش میزان چربی موجود در خون را سبب می‌شود و با رسیدن خون تصفیه شده به مغز و قلب کمک بزرگی به حفظ سلامت بدن می‌کند. همچنین اومگا 3 باعث می‌شود تا سم زدایی بدن با راندمان بسیار بالا صورت گیرد.

کد خبر 117369
منبع: همشهری آنلاین

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز