گل فرانسه در دقیقه 32 از روی نقطه پنالتی به دست آمد و زین الدین زیدان آنرا به ثمر رساند
این دوتیم در مسابقات ملتهای اروپا چندین بار به مصاف هم رفته بودند؛ و این فرانسویها بوده اند که تا به حال در هیچ بازی رسمی در برابر پرتغال شکست نخوردهاند
گفتنی است که پرتغالیها پس از آن که به عنوان تیم اول گروه H از مرحله مقدماتی صعود کردند در برابر تیم هلند قرار گرفتند. آنها هرچند به سختی و در ضربات پنالتی از سد این تیم گذشتند اما به پتانسیل خود برای شکست دادن تیمهای بزرگ پی بردند. مربی بزرگی به نام اسکولاری و تجربه و نیروی جوانی فیگو و رونالدو به این تیم شخصیت پرغروری بخشید و پرتغال توانست از سد انگلیس هم بگذرد تا در دومین بازی نیمه نهایی جام جهانی 2006 آلمان به مصاف فرانسه برود.

در آنسوی میدان فرانسه هم راه سختی تا اینجا داشته است. فرانسویها در دور دوم مسابقات ابتدا از سد تیم پرانگیزه اسپانیا گذشتند تا در برابر برزیل قرار بگیرند. تا پیش از برگزاری دیدار برزیل و فرانسه هیچ کس نمیتوانست با اطمینان از صعود فرانسه حرف بزند اما هنرنمایی جادوگر پیر فرانسویها برزیل را خیلی زود به خانه فرستاد.
در تیم فرانسه تمام بار تیم بر دوش تجربه بازیکنان بزرگی همچون زیدان، هانری و تورام است .