همشهری آنلاین - شهره فرجی: کلم بروکلی و گل کلم، ‌هردو سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌، بخصوص ویتامین C هستند که برای بدن فواید بسیاری دارند.

آشپزی

مواد لازم:

بروکلی: 2- 1 پیمانه، خرد شده

گل کلم: 2- 1 ییمانه، خرد شده

جعفری خرد شده تازه: 2/1 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

مواد لازم برای سس:

شیر: یک پیمانه

کره: 5/1 قاشق سوپ‌خوری

آرد: یک قاشق سوپ‌خوری

پنیر رنده شده پارمسان:‌ یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• گل کلم و کلم بروکلی را با مقداری نمک و فلفل به مدت 10- 5 دقیقه بخار دهید تا نرم شوند.[گوجه فرنگی و کلم بروکلی علیه سرطان پروستات]

• فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• در این میان،‌ کره را در یک قابلمه کوچک، ذوب کنید.

• آرد و کره را با هم مخلوط کنید و 30 ثانیه آن را حرارت دهید.

• همانطور که مخلوط را هم می‌زنید، نمک و فلفل و پنیر پارمسان را به ظرف اضافه کنید و تا آن‌جا ادامه دهید که مخلوط، ‌نرم و کمی غلیظ شود.

اگر مخلوط خیلی غلیظ شد با ریختن مقداری شیر، آن را رقیق‌تر کنید.

• کلم بروکلی و گل کلم را درون یک تابه مخصوص فر بریزید و روی آن‌ها سس بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

• قبل از مصرف، روی آن، مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمسان بریزید سپس آن را میل کنید.

کد خبر 100045
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز