فرمانده انتظامی مهاباد در آذربایجان غربی گفت: تیراندازی سارقان مسلح در این شهر سبب کشته شدن یکی از شهروندان و زخمی شدن ۲ مامور انتظامی شد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد توحیدی افزود: ماموران انتظامی مهاباد پس از شناسایی یک سارق حرفه‌ای در این شهرستان، تعقیب و گریز برای دستگیری وی را در دستور کار قرار دادند.

وی ادامه داد: سارق مسلح که به همراه یک نفر دیگر بود در این عملیات به‌محض اطلاع از شناسایی شدن اقدام به تیراندازی رگباری کرد و در پی آن ۲ مامور انتظامی زخمی و یک شهروند نیز در مهاباد کشته شد. یکی از سارقان مسلح شناسایی شده و سابقه‌ سرقت مسلحانه در شهرهای همجوار را دارد.

فرمانده انتظامی مهاباد با اشاره به اینکه این حادثه در محله کانی صوفی رشید شهر مهاباد اتفاق افتاده است، اضافه کرد: تلاش‌ برای دستگیری این سارق مسلح و همراه وی ادامه دارد.

مهاباد با  ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی قرار دارد.